Νίκος Μουτσινάς: Πήγε να τα βάλει με τον Καλλίδη και έπαθε ΣΟΚ από τα σχόλια! Τί του έγραψαν κάτω από την δημοσίευση του

Κοινοποίηση:
1

Ο Νίκος Μουτσινάς ανήκει στην κατηγορία εκείνων που έγιναν έξαλλοι με τις δηλώσεις του Πάνου Καλίδη στο περιοδικό «Λοιπόν» σχετικά με την ομοφυλοφιλία και την διαφορετική ανατροφή του γιου του από τις κόρες του και δεν δίστασε να εκφράσει την άποψή του δημόσια.

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ δέχτηκε δεκάδες σχόλια από followers τους στην συγκεκριμένη ανάρτηση, όμως, το βράδυ της Παρασκευής αποφάσισε να δημοσιοποιήσει ένα από αυτά.

Δες τη φωτογραφία:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Τι θα γινει ρε παιδια?? Που θα παει αυτο το πραμα?? Γεμισαν τα καναλια της τηλεορασης λουλουδες!!!! Εαν αυτο δεν ειναι υποκινουμενο τοτε ποιο ειναι?? Περιπου δηλωμενοι λουλουληδες ειναι καμια 20αρια σε ολα τα τσοντοκαναλα και εκπομπες…. Φανταστειτε ποσοι κρυφοι ειναι ακομα σε πισω ποστα της tv.

  2. Καλε μουτσινα .,.,.,τραβα στο παχνι σου με ολα τα υπολοιπα πισωγλεντια και ασε τους φυσιολογικους ανθρωπους στην ησυχια τους .,..,.
    Το οτι εσυ και οι ομοιοι σου εχετε κουσουρι ειναι δηλωμενο .,..

    Εσυ το θεωρεις φυσιολογικο .,.,.,εμεις αρρωστο

  3. Ευτυχώς ο κόσμος καταλαβαίνει τα σχέδια προώθησης των ομοφυλόφιλων και αντιδρά. Ακόμη υπάρχουν βέβαια εκείνοι που υπερασπίζονται το αφύσικο. Κάποια μέρα θα καταλάβετε το λάθος σας. Και οι ομοφυλόφιλοι και εσείς που τους υπερασπίζεστε.

    1. Οι αδερφές είναι ψυχικά άρρωστοι κύριε…. όπως κ οι λεσβίες. Οπότε τι περιμένετε να καταλάβουν ακριβώς? Ότι είναι ψυχοπαθείς? Ποιος ψυχικά άρρωστος το παραδέχεται?

Comments are closed.