Νίκος Καρανίκας: Από σερβιτόρος… και “πολιτικό σκουπίδι” κατέληξε «επιχειρηματίας»

Κοινοποίηση:
meaculpa-karanikas2

Επιχειρηματίας δηλώνει σήμερα ο πιο πολυσυζητημένος μετακλητός της πρώτης φορά Αριστεράς, Νίκος Καρανίκας, ο οποίος από τα μπαρ της Θεσσαλονίκης όπου εργαζόταν ως μπάρμαν και σερβιτόρος, βρέθηκε εν μια νυκτί σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού στο Μέγαρο Μαξίμου.

Πριν από ένα μήνα ο Καρανίκας άνοιξε εταιρεία και δίνει συμβουλές σε επιχειρήσεις ενώ συμβουλεύει και για τη φαρμακευτική κάνναβη.

Είναι γνωστό ότι επί ημερών κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Καρανίκας ήταν ο άνθρωπος που «έτρεξε» τα επενδυτικά πρότζεκτ για την καλλιέργεια φαρμακευτικής κάνναβης. Ήταν ένας από τους πιο φανατικούς υποστηρικτές της, ανεβάζοντας στους λογαριασμούς του στα social media άρθρα, σύμφωνα με τα οποία η φαρμακευτική κάνναβη μπορούσε ακόμη και να θεραπεύσει τον καρκίνο, προκαλώντας με τις αναρτήσεις του εύλογες αντιδράσεις.

Μετά τις εκλογές του Ιουλίου και την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Καρανίκας αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την τεχνογνωσία αλλά και τις γνωριμίες που είχε αποκτήσει από τη θητεία του στην κυβέρνηση και την ενασχόλησή του με τις επενδύσεις σχετικά με τη φαρμακευτική κάνναβη. Έτσι, στις 20 Σεπτεμβρίου ο Καρανίκας σύστησε εταιρεία με τα αρχικά του ονοματεπωνύμου του, τη «ΝΚ CONSULTING». Σύμφωνα με το καταστατικό, πρόκειται για Μονοπρόσωπη ΙΚΕ στην οποία μοναδικός εταίρος και διαχειριστής είναι ο ίδιος.

Η εταιρεία ανοίχτηκε με κεφάλαιο 2.000 ευρώ, ενώ σκοπός της είναι «δραστηριότητες παροχής επιχειρηματικών συμβούλων και άλλων συμβούλων διαχείρισης, δραστηριότητητες δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας». Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές, μεταξύ των θεμάτων στα οποία η εταιρεία του Νίκου Καρανίκα παρέχει συμβουλές, είναι και η φαρμακευτική κάνναβη, η καλλιέργεια και τα προϊόντα που παράγονται από την επεξεργασία της.

Η έδρα της εταιρείας «NK CONSULTING» βρίσκεται σε μια πολυκατοικία στο Παγκράτι. Μάλιστα στους τοίχους της πολυκατοικίας, υπάρχουν διάφορα συνθήματα μεταξύ των οποίων και ένα σύνθημα κατά της επένδυσης στις Σκουριές Χαλκιδικής. «Αλληλεγγύη στον αγώνα των κατοίκων της Χαλκιδικής. Ανάπτυξη σημαίνει λεηλασία», γράφει συγκεκριμένα το σύνθημα που ταυτίζεται περιέργως και με την άποψη που έχει διατυπώσει στο παρελθόν ο κ. Καρανίκας, ακόμη και τότε που ήταν σύμβουλος στο Μέγαρο Μαξίμου.

Θυμίζουμε ότι ο Νίκος Καρανίκας στο παρελθόν είχε επιτεθεί κατά της εταιρείας Eldorado Gold, όταν εκείνη απείλησε να αναστείλει τα επενδυτικά της σχέδια στη Χαλκιδική. «Στα τσακιδια el dorado και να μην στεριώσεις πουθενά» είχε γράψει στα social media ο τότε σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Χίε, ο ισοβίτης γαμπρός της Κασιμάτη, ένας Καρανίκας μπλεγμένος σε απάτη με ταξί για τον οποίο ρουσφέτι ήταν ο νόμος Παρασκευόπουλου (αποφυλάκιση) είναι συγγενής του;;;
    Γιατί η αδελφή της Λέλα, είχε σύμφωνα με την εφημερίδα ΜΠΑΜ στενές σχέσεις με περιβάλλον Τσίπρα…
    ΟΠΟΤΕ;;;
    Το έχετε τσεκάρει;

  2. N.K consultant εταιρεία με 2000 ευρώ. πουλάει υπηρεσίες ! Δυστυχώς υπάρχουν πολλά κορόιδα

  3. Τι πουστροφατσα αριστερή Μουτσούνα είναι αυτή; Με έπιασε αναγουλα ρε φίλε με τον καραγκιόζη.

  4. Ειπαμε τουρκομογγολοσπερμα ειναι.

  5. Τηλεφωνημα οπωσδηποτε παιδια…….

Comments are closed.