Νίκη για το γόητρο η Εθνική Ομάδα στο Ερεβάν

Κοινοποίηση:
Ethniki omada

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει περισσότερες από 200 επιλογές και 7 συνδυαστικά στοιχήματα για τον αγώνα Αρμενία-Ελλάδα

Οι Εθνικές ομάδες παίρνουν τη σκυτάλη αυτή την εβδομάδα. Από την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου έως την Τρίτη 19 Νοεμβρίου θα διεξαχθούν οι δύο τελευταίες αγωνιστικές των ομίλων της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020.

Η Εθνική Ομάδα έχει αποκλειστεί από τα τελικά, αλλά θα κυνηγήσει τη νίκη για το γόητρο κόντρα στην Αρμενία, την Παρασκευή, στις 19:00, στο Ερεβάν. Προέρχεται από τη νίκη με 2-1 κατά της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, σε ένα παιχνίδι όπου πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνισή της στα προκριματικά και άφησε υποσχέσεις για το μέλλον. Θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτή την επιτυχία και να κλείσει με δύο νίκες τις υποχρεώσεις της στο δέκατο όμιλο. Θα ακολουθήσει τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου ο τελευταίος αγώνας με τη Φινλανδία, στο ΟΑΚΑ.

Ειδικά στοιχήματα για τους σκόρερ, τα γκολ και τα κόρνερ

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει περισσότερες από 200 επιλογές πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκεια του αγώνα Αρμενία-Ελλάδα.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, μεταξύ άλλων, στο λεπτό του πρώτου και του τελευταίου γκολ, τον πρώτο και τον τελευταίο παίκτη που θα σκοράρει και τον σκόρερ οποιουδήποτε γκολ, το τελικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με Over/Under 2,5 γκολ και με Goal/No Goal, το ακριβές σύνολο γκολ του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τη διαφορά νίκης, τα μονά/ζυγά γκολ του αγώνα και των δύο ομάδων, τα κόρνερ κάθε ομάδας, τα συνολικά κόρνερ, την ομάδα που θα εκτελέσει το πρώτο και το τελευταίο κόρνερ, τη νίκη με μηδέν παθητικό.

Τα  7 συνδυαστικά στοιχήματα για τον αγώνα Αρμενία-Ελλάδα

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και τα ακόλουθα 7 συνδυαστικά στοιχήματα στον αγώνα Αρμενία-Ελλάδα:

  • Ο Κουλούρης να σκοράρει πρώτος και ακριβές σκορ 1-2.
  • Ο Λημνιός να σκοράρει και Over 2,5 γκολ στον αγώνα.
  • Η Αρμενία να σκοράρει πρώτη, να λήξει ισόπαλο το παιχνίδι και να μπει το τελευταίο γκολ από το 81’ έως τη λήξη του αγώνα.
  • Η Ελλάδα να κερδίσει με ακριβώς 1 γκολ διαφορά και Over 8,5 κόρνερ στον αγώνα.
  • Λεπτό πρώτου γκολ από το 51’ έως το 60’ και ομάδα με τα περισσότερα κόρνερ η Ελλάδα.
  • Λεπτό πρώτου γκολ από το 1’ έως το 15’ και οι δύο ομάδες να σκοράρουν στο δεύτερο ημίχρονο.
  • Ακριβές σκορ 2-1,1-1 ή 0-2.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Εσείς στην ΕΠΟ δεν είστε ούτε Εθνική Ελλάδος όσο η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου έχει σκόπιμα το σήμα που δεν είναι ελληνική σημαία που παραπέμεπει σε άλλο κράτος και μάλιστα σαπίλας, εθνμηδενισμού και μιζέριας και όλοι στην ΕΠΟ είστε σάπιοι. Γι΄ αυτά οι Έλληνες φίλαθλοι σας γύρισαν την πλάτη! Αυτά για ΕΠΟ και εθνική ομάδα ποδοσφαίρου.
    Να ξέρετε στην ΕΠΟ ότι οι Έλληνες φίλαθλοι απαιτούν να έχουν οι φανέλες το σήμα με την ελληνική σημαία όπως υπάρχει χρόνια στο διαδίκτυο από το Νοέμβριο του 2013 για να γυρίσουν πίσω στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου και απαιτούν να γίνει κάθαρση στην ΕΠΟ.

Comments are closed.