Νέο σοκ για την Μάντσεστερ Σίτι…“Απειλείται και το πρωτάθλημα του 2014– Έκτακτη συνάντηση… μέσω WhatsApp”

Κοινοποίηση:
1

Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται πλέον με τη… πλάτη στον τοίχο, μετά την ποινή που της επέβαλε η UEFA. Μπορεί οι “πολίτες” να προετοιμάζονται για να πάνε στο CAS, αλλά τα πράγματα φαίνεται πως γίνονται όλο και χειρότερα…


Ο… πέλεκυς της UEFA έπεσε βαρύς στη Μάντσεστερ Σίτι, με τους “πολίτες” να δέχονται σκληρή τιμωρία αποκλεισμού δύο χρόνων από την Ευρώπη (2020-21 και 2021-22), καθώς και πρόστιμο ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ από τo δικαστικό σώμα του Club Financial Control Body της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας, λόγω σοβαρών παραβιάσεων των κανόνων του οικονομικού fair play.

Η απόφαση είναι εφέσιμη και μπορεί να προσβληθεί στο CAS, με τους “πολίτες” να προετοιμάζουν την υπερασπιστική τους γραμμή, ψάχνοντας τη… δικαίωση. Πάντως, οι κατηγορίες που τους βαραίνουν, μετά την έρευνα του αρμόδιου τμήματος του CFCB, είναι πολύ σοβαρές.
Ο διετής αποκλεισμός από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, η πιθανότητα αφαίρεσης βαθμών από το πρωτάθλημα και τα… σενάρια αποχώρησης του πεπ Γκουαρντιόλα από την ομάδα, φαίνεται πως δεν είναι οι μοναδικοί “πονοκέφαλοι” στη Μάντσεστερ Σίτι. Η “Daily Mail” αποκαλύπτει πως οι «πολίτες» κινδυνεύουν αυτή τη στιγμή ακόμα και με την απώλεια του τίτλου που είχαν κατακτήσει στην αγωνιστική περίοδο 2013-2014, όταν είχαν καταφέρει να αφήσουν πίσω τους τη Λίβερπουλ λίγες αγωνιστικές πριν το φινάλε της Premier League.

Σοκαρισμένος ο Κλοπ με την τιμωρία της Μάντσεστερ Σίτι!

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως η Premier League έχει ζητήσει από την UEFA τα στοιχεία με τα οποία αποφασίστηκε η τιμωρία της Μαντσεστερ Σίτι και ακολούθως θα εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο να επιβάλει και από την πλευρά της κυρώσεις.

Όπως τονίζεται, σε περίπτωση που η ομοσπονδία πάρει την απόφαση να τιμωρήσει με τη σειρά της τους «πολίτες», τότε, πέρα από την αφαίρεση των βαθμών από τη φετινή συγκομιδή, υπάρχει ορατός κίνδυνος να τους αφαιρέσει και το πρωτάθλημα του 2014!
Την ίδια στιγμή, η «Telegraph» αποκάλυψε πως ο εκτελεστικός διευθυντής της Μάντσεστερ Σίτι, Φεράν Σοριάνο, κάλεσε τους παίκτες σε έκτακτη συνάντηση…μέσω WhatsApp, μισή ώρα μετά την δημοσιοποίηση της τιμωρίας της UEFA.

Η «Telegraph» σημειώνει πως αυτό ήταν ο πρώτο βήμα διαχείρισης της κρίσης. Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα, όσα ειπώθηκαν σε εκείνη την συνάντηση δεν διέλυσαν το ενδεχόμενο πιθανής απομάκρυνσης των αστεριών ήδη αυτό το καλοκαίρι…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: