Νέος Αττίλας! Σχέδιο επέκτασης του κατοχικού τουρκικού στρατού στην περιοχή Λήδρα Πάλας

Κοινοποίηση:
lidra

O τουρκικός κατοχικός στρατός στη Λευκωσία προσπαθεί τις τελευταίες ημέρες να επεκτείνει την ζώνη ελέγχου του στη νεκρή ζώνη στη περιοχή του ξενοδοχείου Λήδρα Πάλας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», το τελευταίο διάστημα ένα τουρκικό στρατιωτικό άγημα μεταβαίνει τέσσερις φορές την ημέρα στον δρόμο πίσω από το Λήδρα Πάλας και μετακινεί τα βαρέλια που έχουν τοποθετήσει τα Ηνωμένα Έθνη για να οριοθετήσουν τη νεκρή ζώνη.

Κάθε φορά που ο τουρκικός στρατός μετακινεί τα βαρέλια, οι στρατιώτες των Ηνωμένων Εθνών μεταβαίνουν στο σημείο και μετακινούν και πάλι τα βαρέλια στην θέση τους.

Μόλις αυτό γίνεται αντιληπτό από τους στρατιώτες του τουρκικού φυλακίου που βρίσκεται στην περιοχή, το άγημα επιστρέφει στο σημείο και μετακινεί τα βαρέλια στο σημείο που οι Τούρκοι θεωρούν ότι πρέπει να βρίσκονται.

Τα Ηνωμένα Έθνη βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τον Τουρκικό στρατό χωρίς ωστόσο να έχει βρεθεί η λύση για το πρόβλημα. Μάλιστα τα Ηνωμένα Έθνη φαίνεται ότι δεν θέλουν να δώσουν έκταση στο θέμα, μιας που με τα όσα γίνονται στην περιοχή, δεν επηρεάζεται κάποιο Ελληνοκυπριακό φυλάκιο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: