Νέες παραλαβές παράνομων μεταναστών στην Λέσβο από σκάφη της FRONTEX και του ΛΣ

Κοινοποίηση:
migrants_ar

Συνεχίζονται ακατάπαυστα οι αφίξεις νέων παράνομων μεταναστών στη Λέσβο. Το ΛΣ μετέφερε σε δύο περιπτώσεις συνολικά 99 παράνομους μετανάστες.

Οι παραλαβές των μεταναστών έγιναν σε δύο γκρουπ. Το πρώτο αποτελούμενο από 55 άτομα στη θαλάσσια περιοχή ”ΑΓΡΙΕΛΙΑ” και το δεύτερο αποτελούμενο από 44 άτομα στη θαλάσσια περιοχή ”ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ” από σκάφος της FRONTEX.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Αδερφια δεν μας φταιει ουτε η Δυση, ουτε η Ανατολη, ουτε ο Βορρας, ουτε ο Νοτος…. Ουτε κανενα αλλο σημειο του οριζοντα….Αυτοι κοιτανε το συμφερον και το μελλον τους….Αλλωστε αυτοι μολις ειδαν τον κινδυνο αντεδρασαν…Ποιος εμαθε τι εγινε εχθες σε τοπικες εκλογες στην Γερμανια??? Ο απλος λαος αντιδρα κοντρα σε κατεστημενα… Μας φταιει το ξερο μας το κεφαλι και οι μονες εννοιες που ειχαμε παντα…Η πορτοφολα, η κοιλια και το πουλι μας …Και συνεχιζουμε ετσι χωρις να καταλαβαινουμε τιποτα…Παμε στην καλπη και κανουμε τα ιδια…Μας τα’ι’ζουν σανο και κουτοχορτο, και εμεις τα τρωμε αμασητα αποβλακωμενοι μπροστα την τηλεοραση με τις ”ειδησεις΄΄ τους και τα κωλοτουρκικα σηριαλ τους….Καλη χωνεψη νεοελληνα…

  2. ΣΤΕΦΑΝΕ, ΕΜΠΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙΣ. ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ. ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΚΑΝΟΥΝ.

  3. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΙ Ο ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ – ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΩΡΑ;;;; ΣΤΕΦΑΝΕ ΜΠΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ . ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙΣ!!!!!

  4. Οχιι ραγιαδες μου θελετε τα ευρω και την κουλτουρα της δυσης ρε μνημονια εχετε φαει στην πλατη,χαρατσια εφοριες και τοκους πληρωνετε ,την μακεδονια σας την ξεπουλησαν,παρτε και τους παράτυπους στην μαπα και μην μιλατε είναι αργα τωρα για διαδηλώσεις και κλαματα ,ανηκωμεν εισ την δυση δεν ελεγε ο μακαρίτης ο κωλομπαρας??? παρτε ευρωπη παρτε δυση παρτε παρτε παρτε κοροιδα δεν θελατε συνεργασια με την κακια Ρωσια και τον μαφιοζο Πουτιν εεε? καθηστε να σας παταει στον λαιμο η φραου θεοδωρα και να σας πιανει τον κωλο ο κάθε μεμετης

  5. ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ???? ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΧΑΛΟ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ !!!! ΤΙ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ Η ΔΕΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΦΟΣΟΝ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΤΙ ΖΗΤΑΤΕ ΤΩΡΑ ΡΕΣΤΑ???? ΟΤΑΝ ΤΡΕΧΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΟΥΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΟΥΤΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΧΩΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ!!!!!!! ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!

  6. Ρε συ Στέφανε δεν υπάρχει κανένας να συντονίσει μια διαδήλωση έλεος η κατάσταση δεν παλεύεται. Πρέπει να διαμαρτυρηθούμε δεν πάει άλλο . Εδώ μιλάμε για εθνικό κίνδυνο πλέον και η κυβέρνηση νοιάζεται πως να τους σκορπίσει σε όλη τη χώρα και να στείλει γιατρούς και υγειονομικό υλικό αντί να κλείσει τα σύνορα.

  7. Βλέπω καθημερινά ελληνικές ταινίες των 80s και αναπολώ εκείνες τις όμορφες εποχές !

  8. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΑΜΑΝΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ.

  9. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΟΟΟΟΟΟ….ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕ…..ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΑΝΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΕΚΠΟΜΠΗ……

Comments are closed.