Νέες αποκαλύψεις ΦΩΤΙΑ από τον Τράγκα: «Ένα άγριο πίτμπουλ μπήκε στο Μαξίμου και κυνηγούσε τον Τσίπρα από γραφείο σε γραφείο!»

Κοινοποίηση:
tragkas

Συνεχίστηκε και σήμερα το μπαράζ αποκαλύψεων από τον Γ. Τράγκα, στην εκπομπή «Εν Αθήναις» στα Παραπολιτικά 90.1 Fm, όσον αφορά την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους άλλοτε κυβερνητικούς εταίρους Τσίπρα-Καμμένο.

«Ένα άγριο πίτμπουλ, ένα πολύ άγριο πίτμπουλ μπήκε στο Μαξίμου και καταδιώκει από δωμάτιο σε δωμάτιο και από γραφείο σε γραφείο τον ανεκδιήγητο Ιωαννίδη της Αριστεράς, τον πρωθυπουργό που κακή την τύχη έχουμε αυτή την περίοδο στην Ελλάδα.

Ο αναντάρα έχει ανέβει σε μία ντουλάπα και από κάτω είναι ο Πάνος Καμμένος που του δείχνει τα δόντια του.

Από χθες ο μεγάλος πολιτικός απατεώνας, ο χορηγούμενος από Καράκας και από Σόρος σάλπισε υποχώρηση ενώ το πίτμπουλ έδειχνε τα δόντια του.

Ο γερμανικής παιδείας κυβερνητικός εκπρόσωπος Τζανακόπουλος, ο κλαρινάτος είπε ότι δεν είναι σωστό να διαλύονται οι κοινοβουλευτικές ομάδες. Η πολιτικοοικονομική συμμορία, οι προδότες της Μακεδονίας σχεδιάζουν αιφνιδιαστική αλλαγή του κανονισμού της Βουλής για να αποφύγουν το θερμοπυρηνικό επεισόδιο με τον Καμμένο.

Ο ηλίθιος δωσίλογος του Μαξίμου δεν υπολόγισε σωστά τις αντιδράσεις του πολιτικού συνέταιρου του. Ο πανίβλαξ του Μαξίμου δεν εκτίμησε σωστά τις αντιδράσεις του πολιτικού συνεταίρου νόμιζε θα τον εξαπατήσει όπως όλους τους άλλους του είπε ψέματα για τη συμφωνία της λίμνης του είπε θα τη φέρει μετά τις εκλογές και του έστησε και αποστασία.

Όταν γίνεσαι σιαμαίος με κάποιον πολιτικά, στην επέμβαση πεθαίνει ο ένας συνήθως όμως πεθαίνει και ο άλλος από αιμορραγία. Όταν κόλλησες με τον Καμμένο δεν γίνεται να ξεκολλήσεις, δεν τον πουλάς ούτε του στήνεις αποστασία.»

Και όπως άφησε να εννοηθεί ο Γ. Τράγκας ο Καμμένος όχι μόνο ξέρει πολλά αλλά και γιατί από την πρώτη στιγμή ο υπουργός Άμυνας εκ καθήκοντος έπαιζε και το ρόλο της νταντάς. Τον διαφύλαξε πολλές φορές καθώς ο πρωθυπουργός όποιος και αν είναι αποτελεί εθνική αρχή όπως και ο υπουργός Άμυνας που θα πρέπει να τον προστατεύει.

Μετά τη χθεσινή αποκάλυψη σχετικά με το κρυφό ταξίδι του πρωθυπουργού στις Μαλδίβες και το μυστικό σχέδιο διάσωσης του από τον πρώην υπουργό εθνικής αμύνης, έπειτα από αναταραχές που δημιουργήθηκαν στον εξωτικό αυτό προορισμό, σειρά είχαν γεγονότα που αφορούσαν τον υπουργό επικρατείας κ.Παππά αλλά και τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Καμμένο-Κοτζιά.

Αρχικά, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Τράγκας στην εκπομπή του, ο Νίκος Παππάς ήταν αυτός ο οποίος έκανε κρούση στον Πάνο Καμμένο αναφορικά με το ζήτημα διαγωνισμών του υπουργείου εθνικής άμυνας για το ρουχισμό στο στράτευμα και μήπως θα μπορούσε να υπάρξει καμία «διευκόλυνση» προς κάποια εταιρεία, με τον Πάνο Καμμένο να απαντά ότι οι διαδικασίες που ακολουθούνται στο ΥΠΕΘΑ είναι καθαρές και διαφανείς. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους άλλωστε που ο αρχηγός των ΑΝΕΛ δεν έτρεφε ιδιαίτερη «συμπάθεια» προς τον Ν.Παππά καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Στη συνέχεια σειρά είχε ο πρώην υπουργός εξωτερικών κ.Κοτζιάς για τον οποίο τελευταία έρχονται στο φως της δημοσιότητας ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Μετά το θέμα που έχει προκύψει με την εμπλοκή του ιδρύματος Σόρος στο ΥΠΕΞ, τώρα στο φως έρχονται οι περίεργες επαφές Κοτζιά-Ζάεφ για το θέμα του «μακεδονικού». Όπως υποστήριξε ο Γ.Τράγκας, ο κ. Κοτζιάς είχε επαφές με τον Ζάεφ για το θέμα των Σκοπίων όταν ακόμα ο Ζάεφ ήταν στην αντιπολίτευση και αυτό διότι ο τότε πρωθυπουργός Γκρουέφσκι ήταν αντίθετος στην επίλυση του ζητήματος όπως επιθυμούσε ο κ.Κοτζιάς . Δίαυλος στην όλη αυτή διαδικασία ήταν προφανώς ο Τζ.Σόρος ο οποίος επιθυμούσε επίλυση του μακεδονικού, όπως καταγγέλλει ο Έλληνας δημοσιογράφος.

Έπειτα, έκανε νύξεις ο Γ.Τράγκας για τη σχέση Τσίπρα-Καμμένου και πως έφτασαν από το σημείου της πλήρους «αγάπης» και αμοιβαίας εκτίμησης στο διαζύγιο και τα υποχθόνια παιχνίδια κάτω από το τραπέζι.

Η πρώτη ρήξη ήρθε όταν μετά τη διάσωση του πρωθυπουργού από τις Μαλδίβες, εκείνος τον κατηγόρησε ότι προκάλεσε τόση μεγάλη αναστάτωση (ΟΥΚ και πλοία του ΝΑΤΟ ειδοποιήθηκαν) με κίνδυνο να αποκαλυφθεί το όλο ζήτημα.

Δεύτερον, στο περιστατικό με το πλοίο της ΑΝΕΚ (29/08/18) το οποίο πήρε φωτιά και κινδύνευαν 800 περίπου άτομα, ο υπουργός εθνικής άμυνας επιθυμούσε άμεση και ουσιαστική για τους επιβάτες λύση, αντίθετα ο Έλληνας πρωθυπουργός έδειξε να αντιμετωπίζει το ζήτημα «ελαφρά τη καρδία» προκαλώντας τον εκνευρισμό του υπουργού.

Τέλος, καίριο πλήγμα στις σχέσεις Τσίπρα-Καμμένου υπήρξε το περίφημο εκείνο Υπουργικό Συμβούλιο στο οποίο, ενώ ο πρωθυπουργός είχε διαβεβαιώσει τον Π.Καμμένο την προηγούμενη μέρα στη λέσχη αξιωματικών, ότι δεν θα είναι παρών ο Κοτζιάς.

Τελικά όμως ο υπουργός Εξωτερικών παρευρέθηκε, επιτέθηκε πρώτος στον Καμμένο και υπήρξαν μεγάλες αποκαλύψεις από πλευράς Καμμένου σχετικά με την εμπλοκή του ΥΠΕΞ με τις offshore του Σόρος.

Στο συγκεκριμένο περιστατικό μάλιστα φέρεται ο Τέρενς Κουίκ, ο οποίος είναι υφυπουργός εξωτερικών σε θέματα απόδημου ελληνισμού και μέλος των ΑΝΕΛ, να πήρε το μέρος Κοτζιά κάτι το οποίο έκανε σαφές στον υπουργό εθνικής άμυνας ότι «κάτω από το τραπέζι» έχει υπάρξει επαφή Τσίπρα με τα μέλη των ΑΝΕΛ με σκοπό σε ένα επερχόμενο διαζύγιο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να έχει τη στήριξη τους. Μάλιστα ρόλο πυροσβέστη ανάμεσα σε Τσίπρα-Καμμένο φαίνεται να έχει πάρει ορισμένες φορές ο αναπληρωτής υπουργός υγείας Παύλος Πολάκης, όπως υποστήριξε ο Γ.Τράγκας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΑΚΟΥ…. Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ………??????????ΡΕ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ.
    ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΚΙΖΙΚΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ?
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΥΛΟΠΟΥΛΟ. ΠΑΝΤΩΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΤΙΣ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΚΟΛΠΟ. ΤΡΑΒΑΕΙ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΙΑ ΕΥΡΩΠΑ”Ι”ΚΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΣΕ.
    ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΣΟ ΑΝΕΒΗΚΕ ΤΟ ΚΑΣΕ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ? η
    ΜΗΠΩΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Η ΣΤΟΑ?

  2. τραμπακουλα κοψε τις μαλακιες και τα παραμυθια κι επειδη το σκατο σου εφτασε στην καλτσα βρες κανα καλο δικηγορο να σε γλυτωσει απο τη φυλακη…λαμογιο

Comments are closed.