Νέα χασισοφυτεία εντοπίστηκε στην Κρήτη

Κοινοποίηση:
annabiu-768x576

Στο πλαίσιο της επιχείρησης εντοπίστηκε και συνελήφθη κι ένας 39χρονος κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, που έγινε σε περιοχή του Μυλοποτάμου, σε ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας επίσης 39χρονου Έλληνα (ο οποίος αναζητείται) και στη γύρω αγροτική περιοχή, εντοπίστηκαν δύο φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης με συνολικά 129 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία ξεριζώθηκαν.

Στον ίδιο χώρο εντοπίστηκε ο 39χρονος επιβαίνοντας σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του και σε έρευνα που έγινε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 308 γραμμάρια κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ ως προερχόμενο από αγοραπωλησίες ναρκωτικών ουσιών και συνελήφθη.

Επιπλέον, βρέθηκε και κατασχέθηκε ειδικά διαμορφωμένος χώρος αποξήρανσης των δενδρυλλίων και κατασχέθηκε ποσότητα αποξηραμένων τμημάτων δενδρυλλίων κάνναβης βάρους 328 γραμμαρίων και 30 αποξηραμένα δενδρύλλια κάνναβης.

Η προανάκριση γίνεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Πηγή: cretalive

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Από οντα που ψηφιζουν τον πολακη τι περιμενατε να καλλιεργουν

Comments are closed.