Νέα πρόκληση χλιδής από το…»κορίτσι της διπλανής πόρτας». Το…ταπεινό καλοκαίρι της Ελένης στην απέραντη πολυτέλεια της Άνδρου! (Φωτο)

Κοινοποίηση:
1

Η αλήθεια είναι πως η Ελένη κατάφερε να φτιάξει έτσι τη ζωή της που να μην έχει ανάγκη κανέναν. Γι΄αυτό, παρότι ξέρει ότι προκαλεί, δεν διστάζει να διαφημίσει τη χλιδή στην οποία ζει.


Το καλοκαίρι άρχισε για την Ελένη Μενεγάκη, που άλλου; Στην Άνδρο και στο ανακαινισμένο σπίτι της Ελένης και του Μάκη Παντζόπουλου που κόβει την ανάσα από την πολυτέλειά του.

Διαβάστε εδώ την συνέχεια..

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΑΝΙΩΤΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ..ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΑΝΙΑ…ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΑΝΤΡΑ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΠΟΡΣΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΦΤΩΧΟΣ… ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ Η ΥΠΟΨΙΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΣΑΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΗΣ ,ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΓΑΜΟ………Η ΔΕ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΟΤΙ ΕΞΑΣΚΟΥΣΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΧΗΡΑ..ΤΕΤΟΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.ΧΩΡΙΣ ΤΑΜΠΟΥ ΚΑΙ ΦΡΑΓΜΟΥΣ…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΕΙΠΕ ΣΕ ΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΜΟΥ,” ΜΑΛΑΚΑ ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΜΟΥΝΙ ΓΑΜΑΩ” ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΣΧΙΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΟΡΕΜΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΤΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΕΞΩ….ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΚΟΠΡΙΤΙΣΣΑ..ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ ΚΑΙ ΣΑΠΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΚΩΛΟ-ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ[ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩ’Ι’ΝΑΔΙΚΑ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΥΠΟΥ ΣΚΟΡΔΑ ,ΛΙΑΓΚΑ ΚΛΠ]

  2. Τοσο βυζι και μπουτι δειχει τοσα χρονια,να μην απολαμβανει;

  3. τα λεφτά της Μενεγάκη είναι πληρωμένα από δάνεια κρατικού χρήματος που δεν επεστράφησαν ποτέ από απατεώνες διαπλεκόμενους ψευτοκαπιταλιστές, δεν παίρνει κανένας 30.000 ευρώ το μήνα για να πίνει καφέ κάθε πρωί χωρίς να υπάρχει διαπλοκή από πίσω.

  4. Ta φτωχα μυαλα θελουν πλουσια σπιτια να στεγαστουν

Comments are closed.