Νέα πρόκληση πριν από τα Χριστούγεννα! Βλάσφημο βιντεοπαιχνίδι

Κοινοποίηση:
vchr4idtmkgwq4o3_1575875212

Αυτό το νέο βιντεοπαιχνίδι θα επιτρέψει στους χρήστες να παίζουν ως Ιησούς Χριστός!
Το Video Game επιτρέπει στους παίκτες να παίξουν ως Ιησούς σε ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι προσομοίωσης. Με ατάκες προώθησης όπως «γίνετε ο πιο ισχυρός άνθρωπος και κάνετε τα ίδια θαύματα που έκανε».

‘Ενα νέο παιχνίδι προσομοίωσης επιτρέπει στους παίκτες να παίξουν ως Ιησούς Χριστός. Σύμφωνα με το τρέιλερ ο παίκτης θα έχει πρόσβαση σε όλες τις «Ιερές Ικανότητες του Ιησού».

Το παιχνίδι ακολουθεί το ταξίδι του Ιησού Χριστού και επιτρέπει στους παίκτες να κάνουν θαύματα. Παρακολουθήστε το παρακάτω τρέιλερ:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Μετά αναρωτιόμαστε γιατί δεν φτιάχνουν τα πράγματα στην Ελλάδα μας.Την ψαροκωσταινα.Πως; Αφού γυρίσαμε την πλάτη μας στον Κύριο μας και αρμενιζουμε στα πέλαγα αγάπη μου παλιά!!!Η βλασφημία σε όλο της το μεγαλείο.Αντι να γονατισουμε να προσευχηθουμε, να μας ελεησει ο Κύριος, να μετανοήσουμε μήπως και ελαφρύνει λίγακι ο ζυγός της αυτοτιμωριας μας… γιατί εμείς από μόνοι μας φτάσαμε εδώ που φτάσαμε την άλλοτε Ορθόδοξη Χριστιανική πατρίδα μας.Λοιπον,κατά το λαό και οι άρχοντες.Ηρθε η ώρα να ξεχωρίσει η ηρα από το σιτάρι.Ο Θεός να μας λυπηθεί που έχουμε ξεφύγει τοοοοσσσοοοο πολύ.

Comments are closed.