Νέα ανάρτηση Πολάκη για το δάνειο – Καμία ουσιαστική απάντηση για το πόθεν έσχες του (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
πολ

Με νέα του ανάρτηση στο facebook ο Παύλος Πολάκης προσπάθησε να απαντήσει για το καταναλωτικό δάνειο, το οποίο έλαβε από την Attika Bank, αλλά δεν αναφέρει πουθενά πληροφορίες για τα εισοδήματά του.

Ωστόσο, εκτός από τον εκνευρισμό του, την επίθεση στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» που αποκάλυψε το καταναλωτικό δάνειο και την ανακοίνωση της τράπεζας, ο ίδιος δεν αναφέρει πουθενά για τους διπλάσιους και τριπλάσιους μισθούς που έλεγε ότι έπαιρνε πριν γίνει υπουργός.

Στις 355 λέξεις της ανάρτησής του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας δεν απαντά στο ερώτημα σχετικά με τα εισοδήματα που είχε δηλώσει στο πόθεν έσχες του, τα οποία είναι σε πλήρη αναντιστοιχία με τις κυριακάτικες δηλώσεις του, ότι έβγαζε περισσότερα χρήματα πριν αναλάβει καθήκοντα στο υπουργείο.

Το μόνο που επισημαίνει σχετικά με την εργασία του πριν τον κάνει υπουργό ο Αλέξης Τσίπρας είναι πως από το 2000 έως το 2015 ήταν στον ιδιωτικό τομέα και όχι στον δημόσιο. Μιλάει για λάσπη και ότι δεν διορίστηκε στο δημόσιο σύστημα υγείας, αλλά δεν απαντάει στο ερώτημα πώς, αφού έβγαζε περισσότερα χρήματα, αυτά δεν είχαν δηλωθεί στο πόθεν έσχες του. Στη συνέχεια εξαπολύει επίθεση κατά της εφημερίδας.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ που έβγαλε το “φλεμα”:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Από την Attica Bank εκδόθηκε η κάτωθι ανακοίνωση :
Αναφορικά με στοχοποιημένα δημοσιεύματα για δάνεια προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, η Attica bank ενημερώνει ότι τα συγκεκριμένα δάνεια (συνολικού ποσού 100 χιλ. ευρώ) αφορούσαν δύο (2) τυποποιημένα συνήθη δανειακά προϊόντα, που χορηγήθηκαν με την τήρηση όλων των εσωτερικών διαδικασιών, των χρηματοοικονομικών κανόνων και με επαρκείς εμπράγματες και προσωπικές εγγυήσεις.
Η χορήγηση έγινε με βάση αυστηρά πιστοδοτικά όρια και με τυποποιημένα χαρακτηριστικά των ως άνω προϊόντων (επιτόκιο, διάρκεια, προβλεπόμενες ανά προϊόν εξασφαλίσεις), όπως τα προϊόντα αυτά διατίθενται στο ευρύ κοινό και είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Τράπεζας.
Η Attica Bank, κατά το έτος 2018 μέχρι και σήμερα, έχει χορηγήσει ικανό αριθμό και παρομοίου ύψους τέτοια δάνεια σε φυσικά πρόσωπα, όπως δε προκύπτει από σχετικά δημοσιεύματα, παρόμοια δάνεια σε πολιτικά πρόσωπα έχουν χορηγήσει και άλλες συστημικές Τράπεζες
Η Attica Bank επισημαίνει ότι από την ανάληψη της παρούσας Διοίκησης, η Τράπεζα εξυγιαίνεται συνεχώς έχοντας αυξήσει σημαντικά το ύψος των καταθέσεών της, μειώσει στο ελάχιστο τον δανεισμό της από τον ELA, μειώσει σημαντικά το λειτουργικό της κόστος και επιτύχει, προ φόρμα, συνολικό δείκτη φερεγγυότητας 16,2% και δείκτη μη εξυπηρετούμενων δανείων 35% (έναντι του μέσου όρου των λοιπών Τραπεζών που κυμαίνεται στο 40%).
Είναι λοιπόν άδικη η στοχοποίηση της Attica Bank, η οποία εξυγιασμένη μπορεί να έχει να επιτελέσει το ρόλο της στο ελληνικό χρηματοπιστωτικό σύστημα, ενισχύοντας κατά το δυνατόν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους ιδιώτες με όρους ελεύθερης αγοράς και στο μέτρο της τραπεζικής πρόνοιας.

ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ :
ΥΓ 1) και για ξεκαθαρίζουμε με τη λάσπη περι εισοδημάτων μου που τα υπολογίζουν με αλχημείες:ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2000 ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2015 ΗΜΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ !! Δεν ημουν ποτέ στο δημοςιο συςτημα υγείας μετα που τελείωσα και την εξειδίκευση στη Μεθ (αυγουςτος 2000).Εκανα 13 αιτήσεις οπως εχω ξαναπεί ,αλλα δε διορίστηκα ποτέ !!!…..
2) Θα μας πει το πρώτο ΦΛΕΜΑ ,πως χρηματοδοτήθηκε με 1,7 δις μεςω Ελβετίας απο γνωστό εφοπλιστή ,τον ίδιο που χρηματοδότησε και τη Μαρεβα Μητσοτάκη ;;;;;; Η αυτο ειναι συνήθης πρακτική τωρα που στέγνωσε η βρύση του ΚΕΕΛΠΝΟ…..

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Απο παντου τα αρπαζουν οι κατσαπλιαδες δεν υπαρχη τραπεζα για τραπεζα ΦΕΡΕΤΡΟ που να μην εχουν γονατιση πρωτοι……………αφου ξερουν πως ποτε δεν προκεται κανενας να τους τα ζητησει πισω…..Εμ πως θα γλεντοκοπα με τις αγαπημενες του λουγκρες απο δω και απο εκει πως θα συντηρει τη σκαφαρα του με τις διπλες πολυεξοδες εξωλεμβιες μηχανες του πως θα συντηρη τη γερμανικη χλοιδατη μηχανουλα του τη σπιταρονα του στο αγαπημενο του κατσικοχωρι………………….εχει εξοδα ο προδοταρας μην ποιασουμε και την υπολοιπη φαμηλια του……..την παιρνανε μπεικα τα καριολια…….

Comments are closed.