ΝΤΡΟΠΗ, ΞΕΦΤΙΛΑ και ΑΙΣΧΟΣ! Ρε ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΕ Καμίνη εσύ τι κάνεις; Δεν τα βλέπεις αυτά; ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ το ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ της ΑΘΗΝΑΣ! ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΣΟΣ πολίτες και καταστηματάρχες! ΑΚΟΥΤΕ ρε ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ; (ΦΩΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ)

Κοινοποίηση:
asomaton

“Δείτε τι βάλανε εδώ στην Πλατεία Αγίων Ασωμάτων δίπλα στην ομώνυμη Βυζαντινή εκκλησία  που χρονολογείται από το 1054, από τις αρχαιότερες στον ελλαδικό χώρο. Επειδή ήταν των Ταξιαρχών η εκκλησία είχε λειτουργία και οι αναρχοκατσαπλιάδες που δεν έχουν ιερό και όσιο τοποθέτησαν αυτό το αισχρό πανό που βλέπετε. Kάθε μέρα τοποθετούν και από ένα.

Ο δήμος τι κάνει δηλαδή; Δεν μπορεί να το κατεβάσει; Μόνο ξέρουν να μας πρήζουν οι αρχαιολόγοι και οι βυζαντινοί για παραχώρηση αδειών για τραπεζοκαθίσματα στα μαγαζιά για να μην αλλοιωθεί δήθεν το ιστορικό κέντρο; Οποία ξεφτίλα και ντροπή! Αλλά βέβαια ο Καμίνης δεν είναι δήμαρχος; Όλα στο κέντρο αυτή τη στιγμή είναι ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ. Δεν υπάρχει αστυνομία εδώ στην πλατεία ούτε για ΔΕΙΓΜΑ. ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ!!! ”

ntropi

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΠΡΩΤΑ ΑΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΙΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΨΥΡΡΗ ΑΠΟ ΟΠΠΟΥ ΕΞΟΡΜΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ…………………

Comments are closed.