«ΝΤΟΥ» ΜΕ ΤΟ ΝΤΑΤΣΟΥΝ! Εισβολή Γύφτων στο Νοσοκομείο του Άργους – Συμπλοκή με τραυματία

Κοινοποίηση:
83138659_206720160374165_2522554929982210048_n

Επεισόδια με ομάδα Ρομά διαδραματίστηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 27 Ιανουαρίου στο Νοσοκομείο Αργολίδας της Ν.Μ. Άργους.

από τις argolikeseidhseis.gr

Συμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες ομάδα Ρομά εισέβαλε στις 7:30 περίπου στους χώρους του Νοσοκομείου και συνεπλάκησαν με άλλους Ρομά ενώ υπάρχει πληροφορία και για τραυματισμό ομόφυλού τους.

Στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη που έχει αποκλείσει την περιοχή ενώ οι δράστες διαφεύγουν.

roma1

roma2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΕΝΩ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ.

    ΕΧΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΕΙΡΙΑΚΟΥΣ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΑ.

  2. καρκινος της κοινωνιας….
    ουστ ρε!
    στον πατο της θαλασσας να μην χαλαμε και σφαιρες!

  3. Τίποτε βρωμάνε και δεν αντέχουν την μυρουδιά τους οι αστυνομικοί τόσο της ψυχής τους όσο και του σώματος τους . Εξ άλλου δεν υπάρχουν φυλακές να τους βάλουν . Ούτε οι φύλακες τους θέλουν . Μόνο οι πολιτικοί για την μέρα των εκλογών και μετά τους φορτώνουν στον λαό . Έχουμε σβήσει , πάρτε χαμπάρι και τίποτε δεν μας σώζει .

  4. Τα παντα στο ελεος των γυφτων και η κυβερνηση σφυριζει κλεφτικα,οπως με τους λαθρο.

  5. Οι σκατογυφτοι πάντα διαφεύγουν γιατί βολεύει το πολιτικό σύστημα να είναι στο απυρόβλητο, εμπόριο ναρκωτικών, όπλων, λευκής σαρκός, ξυλοδαρμοί κλοπές, διαρρήξεις…. Αυτοί είναι καρκίνωμα στην Ελλάδα, αυτοί περνουν ένα σωρό επιδόματα, είναι και ευπαθής ομάδα… ποτε δεν θα γίνουν πολιτισμένοι άνθρωποι,μια σπρωξια από ένα ψηλό σημείο να μη πάνε και τσάμπα οι σφαίρες…

  6. Οι μπατσοι περιμεναν να φυγουν πρωτα οι ενηλικες ρομα και μετα πηγαν κοκοκο κοκοκο….αν επρεπε να ασκησουν αστυνομικη βια εκει επρεπε να το κανουν και όχι στον πιτσιρικα!!!!

  7. Έτσι!!! Όλα τα εγκλήματα των γυφτων στην φορα…,! ! Για όσες μέρες θα ασχολούνται με το χαστούκι που έφαγε ο ανήλικος γύφτος τσιλιαδόρος ναρκεμπορων , από τον αστυνομικό που έφτυσε.. ΟΛΑ στη φορα!

  8. ” ενώ οι δράστες διαφεύγουν.” Οπως παντα οταν προκειται για γυφτους…Δεν φταιει βεβαια η αστυνομια στο συνολο της εκτος απο την πολιτικη της ηγεσια !

Comments are closed.