ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Στην καρακοσμάρα τους οι Ελληναράδες – AΔΗΜΟΣΙΕΥΤΟ ΥΛΙΚΟ: H στιγμή που η Πάολα τραγουδάει υπό καταρρακτώδη βροχή στην Πάτρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
astunomikoi-pernoun-xeiropedes-stin-paola-sti-nea-uorki.w_l-715x400

Εμφάνιση στο ανοιχτό νυχτερινό κέντρο Volcano, στο Δρέπανο Αχαΐας, πραγματοποίησε προχθες βράδυ η Παολα, με τον Γιώργο Παπαδόπουλο στο πλευρό της, όπως ήταν προγραμματισμένο. 

Περίπου στις 01:30 τα ξημερώματα, εμφανίστηκε on stage, εξηγώντας στους θαμώνες πως λόγω της σφοδρής βροχόπτωσης, δεν θα μπορέσει να συνεχίσει και η εμφάνιση της μεταφέρεται για την ερχόμενη Παρασκευή, 19 Ιουλίου.

Το patragossip εξασφάλισε αποκλειστικά βίντεο :

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την περιγραφή του δημοσιογράφου Ηλίας Τσίπα, που έτυχε να βρεθεί στο νυχτερινό κέντρο, τόσο η δημοφιλής λαϊκή τραγουδίστρια, όσο και ο επιχειρηματίας Κώστας Ματσίκας του Έναστρον, με τον οποίον θα συνεργαστούν τον χειμώνα, ο οποίος συνοδευόταν από τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο, αλλά και 1000 ακόμη άτομα-θαμώνες που είχαν είχαν πάει να την δουν, έμειναν για τρεισήμισι ώρες περίπου εγκλωβισμένοι. Δεν θα ήταν καθόλου υπερβολή να πούμε πως το όλο σκηνικό θύμιζε «Αποκάλυψη».

ΩΡΑ 03:20

ΩΡΑ 04:30

ΩΡΑ 05:00

 

Τα λόγια του Φώτη Ζογλοπίτη, του πρώην άντρα της Πάολα, ο οποίος είναι και ο μάνατζερ της, που είπε στον Ηλία Τσίπα, είναι ενδεικτικά του τι συνέβη : “Απίστευτο αυτό που ζήσαμε. Κι όμως όλα καλά. Μαζί με την αποστολή, μόλις φτάσαμε στο ξενοδοχείο. Ανανεώνουμε το ραντεβού για τις 19/7”.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΩΤΗΣ ΖΟΓΛΟΠΙΤΗΣ ΠΑΟΛΑ

Στο μεταξύ, δεν έλειψαν και οι φωνές αγωνίας από τους εκατοντάδες εγκλωβισμένους , που δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι ακριβώς είχε συμβεί.

Στο σημείο έσπευσαν τα συνεργεία της Πολιτικής Προστασίας, ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας Νίκος Κοτρωνιάς, καθώς επίσης δυνάμεις της Πυροσβεστικής, οι οποίοι προσπαθούσαν να βρουν λύση για να απεγκλωβιστεί με ασφάλεια ο κόσμος.

Τελικά, λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα, αποφασίστηκε από τις Αρχές, την Πυροσβεστική και την Αστυνομία, σε συνεργασία με την «Ολυμπία» οδό, να κόψουν τις μπάρες που συνδέουν το σημείο με τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Πατρών και έτσι τα αυτοκίνητα κατάφεραν να φύγουν από τον αυτοκινητόδρομο.

Είναι δεδομένο πως… πολύ εύκολα θα μπορούσαμε τώρα να θρηνούμε θύματα, συνεπώς πρέπει να νιώθουμε όλοι τυχεροί και ιδίως οι άνθρωποι που βρέθηκαν στο κέντρο που τραγούδησε η Πάολα…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Kαι καθόντουσαν τα ΖΩΑ και τραβούσαν βίντεο το άφωνο το κοπρόσκυλο…Α ρε μαλάκα Έλληνα, άξιος της μοίρας σου είσαι…Oι ηλίθιοι είναι αήττητοι!

  2. Μια ναπαλμ εκεί μέσα και θα είχε γίνει μια καλή αρχή προς την σωτηρία αυτής της χώρας.

  3. Τι περιμένεις από βλαχους, άξεστους και πανηγυρτζίδες. Έτσι έχουν μάθει, να χορεύει η αρκούδα και να τρωνε τα λουκάνικα στα πανηγύρια οι άχρηστοι. Όλη η επαρχία γεμάτη τέτοια δίποδα είναι, αλλά δυστυχώς οι περισσότεροι έχουν κουβαληθεί Αθήνα και μας έχουν επιμολύνει με την ηλιθιότητά τους.

  4. ΒΛΑΚΕΙΑ – ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑ : 1 – 0 ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΉΣΕΙΣ.

  5. Η βλακεία είναι ανίκητη.

    Επιβεβαιώνεται γι’ ακόμα μία φορά!

Comments are closed.