ΝΕΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ παράνομων διορισμών στις Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ – Σοβαρή ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ από την ομάδα Εργαζομένων

Κοινοποίηση:
1

Νέα Σκάνδαλα παράνομων διορισμών στις Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ (ELTA Courier).


Πόσο ακόμα θα κλείνει τα μάτια και θα κωφεύει η διοίκηση του Υπερταμείου και η διοίκηση των ΕΛΤΑ με την διοίκηση της θυγατρικής των ΕΛΤΑ Courier?
Οι κολλητοί φίλοι του υπουργού κ.Νίκου Παππά – κ. Αντώνης Φειδοπιάστης (Πρόεδρος) ,
Ο κ. Δημήτρης Αποστολάκος (C.E.O ) και ο κ. Παναγιώτης Πανάγος (Γενικός Διευθυντής) μετά από δύο χρόνια κατάφεραν να προγραμματίσουν την μετεγκατάσταση της εταιρείας σε νέο κτήριο στην Αγία Παρασκευή για τον προσεχή μήνα, πληρώνοντας οι Έλληνες φορολογούμενοι ενοίκια δύο ετών στο υπό μετακόμιση κτήριο, αλλά γιατί να ψάξει ο εισαγγελέας τι ακριβώς έχει συμβεί? γιατί να ασχοληθεί η διοίκηση των ΕΛΤΑ ?, ένας οργανισμός που κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή να καταρρεύσει οικονομικά από τα τεράστια χρέη και το παθητικό.
Βεβαίως πρέπει να σταθούμε στις διοικήσεις των συγκεκριμένων εταιριών που αλλάζουν συχνά λόγω ανικανότητας και έλλειψης προσόντων (χαμένοι διαγωνισμοί εκατομμυρίων ευρώ, έξοδα και δήθεν επενδύσεις….κτλ).
Ας δούμε τα πρόσωπα της διοίκησης των Ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ:
Αντώνης Φειδοπιάστης :
Φίλος του κ. Νίκου Παππά και της κ. Δούρου , κομματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος δήμαρχος των δήμων Μελισσίων – Πεντέλης με το ΣΥΡΙΖΑ (Νέοι Ανθρωοι – Νέα Αρχή) που προσφέρει θέσεις εργασίας στα ELTA Courier στους εν δυνάμει ψηφοφόρους των παραπάνω δήμων με βάσει τις εκλογικές καταστάσεις. Η παγίδα και απάτη είναι ότι προσφέρει στους παραπάνω εκβιαστικές μηνιαίες συμβάσεις μέσω τρίτου – (εταιριών όπως η Mediatel και η Onex για να εξαπατήσει το σύστημα και να μην εμφανίζονται ως προσλήψεις-συμβάσεις στην ίδια την εταιρία). Φυσικά αν κάποιος συμβασιούχος δεν διαφαίνεται ως σίγουρος ψηφοφόρος δεν ανανεώνεται η σύμβασή του και φεύγει με άγριο τρόπο.To τελευταίο διάστημα γίνεται πάρτι διορισμών …που να πλησιάσουν και οι εκλογές.
Δημήτρης Αποστολάκος :
Πρώην πωλητής στην εταιρία Courier Center , Δημοτικός σύμβουλος των δήμων Πεντέλης – Μελισσίων, που εκδιώχτηκε από το νύν δήμαρχο κ. Στεργίου για πολύ σοβαρό λόγο και τον πήρε ο κ. Φειδοπιάστης στην δημοτική παράταξή του με αντάλλαγμα τη θέση του CEO στα ELTA Courier. Υπογράφει τα πάντα για την καρέκλα και φυσικά έχει εξαιρετικούς συνεργάτες όπως η παρακάτω περίπτωση:
Zήνα Στεφανίδη : Εμπορική Διευθύντρια των ELTA Courier , πρώην τηλεφωνήτρια-πωλήτρια στην εταιρία Courier Center,στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ με μισθό άνω των 3000 ευρώ / μήνα.
Η κ.Στεφανίδη διαθέτει απολυτήριο Λυκείου (όταν πτυχιούχοι είναι άνεργοι…) και λαμβάνει Διευθυντική θέση όταν ο Κανονισμός και ο Νόμος ορίζουν ξεκάθαρα ότι Διευθυντικές Θέσεις – Θέσεις Ευθύνης απαιτούν τουλάχιστον Πτυχίο Πανεπιστημίου και άλλα προσόντα που η κυρία δεν διαθέτει…. και για να αποφύγουμε τα περί Fake News οι αποδείξεις βρίσκονται στη Διαύγεια και στο site των ELTA Courier.
Oι παραπάνω μαζί με τους Ηλία Μιχαηλίδη και Βασίλη Μπούρα είναι Διοικητικά Στελέχη των ΕΛΤΑ Courier και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στην παράταξη του κ.Φειδοπιάστη

Τέλος ας σταματήσει ο κ. Φειδοπιάστης και ο κ. Αποστολάκος την τακτική της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ – ψέματα για όλα και ακατάλληλοι –χωρίς αντικειμενικά προσόντα άνθρωποι σε σημαντικές θέσεις. Σταματήστε το μαγείρεμα των αριθμών στα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας (το χαλί δεν χωράει άλλα…)  και τα ψέματα περί ανάπτυξης της εταιρείας και παραλάβαμε χάος. Στο χάος οφείλεις να βάλεις τάξη αλλιώς παραιτήσου…
Επιτέλους πόσο θα πληρώνουμε όλοι μας , πού είναι ο εισαγγελέας ,η δικαιοσύνη, οι διοικήσεις του Υπερταμείου και των ΕΛΤΑ, η αντιπολίτευση???
Φυσικά από τον κ. Παππά δεν περιμένουμε κάτι διαφορετικό από το διαλυμένο μοντέλο της ΕΡΤ , μια επανάληψη και στα ΕΛΤΑ και τις Θυγατρικές του.
Ομάδα Εργαζομένων στις Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Καλα κανει και τους γ@@μαει η διοικηση του συνδικαλες. Στα 4 και αμα σας γουσταρει. Αμαν δε σας γουσταρι να πατε αλου..

  2. Στη Σάμο τα ίδια. Γυναίκες με μηδαμηνη προϋπηρεσία καταλαμβάνουν θέση στο κουριερ και όπως μ ψυθιρισαν μάλλον τη σφηνωσαν όχι ως ΔΕ Διοικητικού αλλά σαν μηχανάκι ή ΥΕ καθαρισμού τη μία. Την άλλη την πήραν με 8μηνο που τραβάει ως τώρα κ είναι γυναίκα ενός που κάνει το διεύθυντη σε σούπερ μάρκετ αλυσίδας Αθηνών. Κ όταν κάναμε εμείς χαρτιά για ΔΕ με πτυχία τριτοβάθμιας παίρναμε το που@@.

  3. Έχουν πουλήσει όλη τή χώρα καί έχουν κρατήσει δημόσιες υπηρεσίες γιά νά τρώνε καί νά πίνουν …..Σ’όλη τήν χώρα καρκινώματα καί λαμόγια.

Comments are closed.