ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ! «Πρόκληση στην Θεσσαλονίκη»- Οι Σκοπιανοί ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ για το πανό που σηκώθηκε χθές στον Αγώνα με την Τσέλσι

Κοινοποίηση:
1

Δείτε τι γράφουν σήμερα πάλι οι γυφτοσκοπιανοί… Μεταφέρουμε από σλάβικο δημοσίευμα που πρέπει να έχει γερά νεύρα για να το διαβάσεις:
«Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, ξανά με μια σοβαρή πρόκληση προς όλους τους ‘Μακεδόνες’, λένε ότι η Μακεδονία είναι μία και μοναδική και βρίσκεται στην Ελλάδα», γράφει το σλαβικό δημοσίευμα και συνεχίζει:

Σήμερα, ο Θεσσαλονικιός ΠΑΟΚ άνοιξε την ομαδική φάση του Γιουρόπα Λίνγκ στην έδρα του με τον αγγλικό γίγαντα Τσέλσι και χρησιμοποίησε αυτόν τον αγώνα για να στείλει προκλητικό μήνυμα στους ‘Μακεδόνες’.

«Η Μακεδονία είναι μία και μοναδική και είναι εδώ», λέει το πανό στο στάδιο της Τούμπας.

Επειδή εμπεριέχει μια πολιτική πρόκληση, ο σύλλογος από τη Θεσσαλονίκη αναμένεται να έχει ποινή από την ΟΥΕΦΑ, επειδή απαγορεύονται αυστηρά στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο να εμπλέκεται ο αθλητισμός με την πολιτική, σημειώνει το δημοσίευμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ, ΟΙ ΟΜΟΪΔΕΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ’40. ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΥΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ. ΝΑΙ-ΝΑΙ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΙΣΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΕΧΘΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΤΑΛΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΝΑΖΙΣΜΟΣ (ΗΤΑΝ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΤΕ) ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΑΡΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΤΕ ΑΔΙΚΟ, ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ, ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ.

  2. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ . Ο ΤΣΟΥΠΡΑΣ , Ο ΚΝΙΤΗΣ , ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΑΚΟΜΗ .

  3. Οι Οβριοι, οπως παντα, βρισκονται, απο πισω. Καρατσεκαρισμενο. Αμα θες, αρνησου, το Ολοαπαυτωμα. Θα Τιμωρηθεις. Αμα θες, αρνησου, οτι οι Σκοπιανοι, ειναι ” Μακεδονες “. Θα Τιμωρηθεις. Ετσι λειτουργουν, τα Λεπρα.

  4. Όσο σκέφτομαι πως η προσωποποίηση του ψέματος, ο Τσίμπλας, έδωσε δικαίωμα στους κατα φαντασίαν “μακεδόνες” να μας μαλώνουν κιόλας γιατί λέμε ιστορικές αποδεδειγμένες αλήθειες, τρελαίνομαι και απορώ γιατί ακόμα δεν δικάστηκε απο τον λαό, η αποβολή της Τσιπρόγριας που δεν τον έπνιξε στην κούνια!!! Ευτυχώς που είμαστε όλοι αναλώσιμοι και δεν θα χαρεί μαζί με τα μούλικα του τα λεφτά που πήρε για να πουλήσει την δική μας μάνα, γιατί αυτό το αίσχος Έλληνας δεν είναι. Τώρα που τα πήραν όλα οι ξένοι θα τον πετάξουν όπως πετάνε συνήθως τους χρήσιμους μαλάκες-αντικείμενα.

Comments are closed.