ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ! Έκτακτα μέτρα για μεταναστευτικό: Στήνουν ηλεκτρονικό φράκτη στον Έβρο

Κοινοποίηση:
1

Σειρά μέτρων με νέο ηλεκτρονικό φράκτη με κάμερες στον Έβρο για το μεταναστευτικό σχεδιάζει να υλοποιήσει με εντατικούς ρυθμούς η κυβέρνηση. Στον Έβρο και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Ηλεκτρονικό φράκτη με κάμερες ετοιμάζεται να εγκαταστήσει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για το μεταναστευτικό στον Έβρο σε μια προσπάθεια να ανακοπούν οι ροές αλλά και για την καλύτερη φύλαξη των συνόρων.

Όπως μετέδωσε ο Alpha, θα τοποθετηθούν υπερσύγχρονες κάμερες στα σύνορα για το μεταναστευτικό και την καλύτερη φύλαξη των συνόρων.

Παράλληλα, η ΕΛΑΣ θα ενισχυθεί με οχήματα αλλά και με συνοριοφύλακες, η πρόσληψη των οποίων προχωρά από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Η πρόσληψη συνοριοφυλάκων
Στο Συμβούλιο της Επικρατείας έχει ήδη κατατεθεί για νομοπαρασκευαστική επεξεργασία σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος που προβλέπει την αύξηση των θέσεων των συνοριακών φυλάκων κατά 400.

Να υπενθυμίσουμε ότι με το Προεδρικό Διάταγμα και την αύξηση των θέσεων ανάβει το πράσινο φως για την προκήρυξη 400 προσλήψεων συνοριοφυλάκων που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση.

Ειδικότερα, το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος υπογράφεται από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοίδη και τον υφυπουργό Οικονομικών, Θεόδωρο Σκυλακάκη και αυξάνει τις αρχικά προβλεπόμενες από το νόμο 2622/2019, 1.000 οργανικές θέσεις των συνοριακών φυλάκων, κατά 400.

Σύμφωνα με το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος, η αύξηση των θέσεων των συνοριακών φυλάκων θα επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό για το επόμενο έτος (2020) κατά 6.729.000 ευρώ, για το έτος 2021 κατά 7.426.000 ευρώ, για τα έτη 2022 και 2023 από 7.536.000 ευρώ το κάθε έτος και για τα επόμενα έτη από 7.780.000 ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μεταφερθούν 700 ασυνόδευτα παιδιά από τα σύνορα στην Αθήνα.

Υπολογίζεται ότι στη χώρα μας αριθμούν περίπου 4.000.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. Ακριβώς όπως το λέει τ άρθρο.. Τίποτα δεν πιστεύουμε αν δεν εφαρμοστεί πρώτα αντρικά.
    Επίσης εκτός απ’ το φράκτη δεν πρέπει να υπάρχουν μονάδες ειδικές εκεί που να φρουρούν σοβαρά την περιοχή εκτός της αστυνομίας εκεί που έτσι κ αλλιώς δεν μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα από μόνη της ???

  2. άμα δεν υπάρχουν ελεύθεροι σκοπευτές δεν γίνεται τίποτα

  3. Ρε καταλαβαίνετε τι είναι ο ηλεκτρονικός φράχτης;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Αυτό που γράφει ο φίλος πιο κάτω. Απλά κάμερες θα έχει πάνω και θα δείχνει που περνάνε για να τους παραλάβουν οι ΜΚΟ.
    Με τα λεφτά του Ελληνικού λαού άλλη μια προδοσία.

  4. η στυνομικούληδες, οι εισαγγελείς, οι πολιτικοί, οι δημαρχέσιοι, οι δημοτικοι “σύμβουλοι” του κώλου, οι δημόσιοι υπάλληλοι, το γνωρίζουν οτι έχουν περάσει στην παρανομία ως συναυτουργοί, και συνεργοί που εξυπηρετούν και διευκολύνουν παράνομους εισβολείς και τους διακινητές τους;

    τα εγκλήματα:
    -Αμέλεια καθήκοντος κατ εξακολούθηση
    -Διευκόλυνση, εν γνώσει και κατ εξακολούθηση – παράβαση των νόμων και μη τηρηση αυτών
    -Προδοσία
    -Τraficking, δουλεμπορία
    -Χρηματισμοί προς εξυπη΄ρετηση παρανόμων
    …και δεν συμμαζεύεται…………………………………………..

    περιμένουν οτι θα τους δοθεί…………………………….αμνηστία;

  5. ξεφτίλα ρέεεεε!

    το ζητήσανε τα εκτελεστικά των ΜΚΟ, για να εχουνε και live streaming,
    1. για να ξέρουνε ακριβώς που θα στήνονται, για να τους παραλαμβάνουν και
    2. για να στέλνουν σε βίντεο, τα “καλά” και συντομότερα περάσματα και μονοπάτια στους λαθρο- εισβολείς
    για να μην ταλιπρούνται τ’ωρα με παλιομοδίτκους χάρτινους χάρτες κτ.λ..

    ποιό τούβλο την είχε αυτή την ………’ιδέα’;

  6. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΟΙ ΦΙΛΕΛΕΔΕΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΟΔΕΞΙΟΥΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΝΔΟΥΛΑΣ ΑΦΟΥ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΣΟΡΟΠΑΙΔΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΜΠΟΥΛ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ………………..

  7. Εαν ο περήφανος Ελληνικός στρατός έκανε την δουλειά του δεν θα χρειαζόταν ούτε φράχτες ούτε τίποτε.
    Απλώς είναι ΧΕΣΤΗΔΕΣ. Έχουμε ταπεινωθεί ουκ ολίγες φορές.

  8. Νά μήν τρέφομεν αυταπάτες.Παντός είδους προχειρότητες καί ημίμετρα εισίν ως νά υπάρχει ένας σάπιος καί ετοιμόρροπος τοίχος καί νά προτείνουν αναστήλωση μέ …..ασβέστη ‘ή άλλες μπογιές !!!!!! διά τά μάτια τού κόσμου καί εις λόγια νά ευρισκόμεθα ίνα ρίπτουν στάχτη εις τούς οφθαλμούς τών Ελλήνων επαληθεύοντες τό λόγιον «παρηγοριά εις τόν ασθενή έως νά εξέλθη η …..ψυχή του!!!!!».Άπαξ καί εξακολουθεί η αμετανοησία,ζωή ασωτίας καί άθε·ί·ας τού Ελληνικού λαού τόσο θά εξακολουθούν νά υπάρχουν,ζούν καί …… βασιλεύουν !!!!! όλα τά κατακάθια τής αβύσσου,προδόται Αγιωτάτης Πίστεως καί Πατρίδος καί οι άφρονες καί τυφλοί ελληνόφωνες θά τούς διατηρούν εις τά έδρανα τών εξουσιών (κυβερνητικών, δικαστικών, εκπαιδευτικών, παναιρετικών παχυλόμισθων εκκλησιαστικών, φιλιππινέζων στρατιωτικών κλπ. κλπ.) οι οποίοι ασυνείδητοι καί αθεόφοβοι όντες, έχοντες απωλέσει εκ τού οπτικού των ορίζοντος Τόν Θεόν,Τόν Ιησού Χριστόν κινούντε καί συμπεριφέροντε ανάλογα μέ τάς επιθυμίας τής πλειοψηφίας (τού ξεμωραμένου καί ασώτου λαού).Ο Παντοκράτωρ Θεός λέγει (διαχρονικώς) κάτι τό φοβερόν τό οποίον κυριολεκτικώς συγκλονίζει «ει αλλάξεται Αιθίοψ τό δέρμα αυτού καί πάρδαλις τά ποικίλματα αυτής,καί υμείς δυνήσεσθε εύ ποιήσαι μεμαθηκότες τά κακά»(Πρ.Ιερεμία ΙΓ’23).Πράγματι καί δυστυχέστατα, η πλειονότης τού νεοέλληνος έχει καταντήσει μόνον ελληνόφων εμποτισμένος εις αθε·ί·α καί σαρκολατρεία καταπροδίδοντας τά Ιερά καί Όσια τού Ορθόδοξου Χριστιανισμού καί κατήντησε ανθρωποειδές μέ μόνον σάρκα καί οστέα, άνευ δυνατότητος νά δεχθεί καί αποδεχθεί ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ τό Θέλημα Τού Αληθινού Πανάγιου Τριαδικού Θεού καί τοιουτοτρόπως εξορύγνει τούς οφθαλμούς του μέ τάς ιδίας του χείρας έχοντας μάθει έναν τρόπον ζωής πρός αυτοκαταστροφήν του.Διά τούτο καί Ο Θεός λέγει ότι όταν δυνηθεί ο Αιθίοπας νά αλλάξει τό δέρμα του καί από μαύρο νά τό κάνει ….άσπρο !!!! ‘ή η λεοπάρδαλη νά αλλάξη τά ποικίλματα πού έχει εις τήν προβιά της άλλο τόσο καί ο μωρός λαός θά μάθει νά πράττει τά Θεάρεστα αφ’ής στιγμής έχει ποτιστεί εις τήν σαρκολατρεία.Καί βέβαια,όταν φθάνει εις τοιούτον θλιβερόν κατάντημα ο λαός (καί ο κλήρος) τότε εξυφαίνεται η φοβερά οργή Τού Θεού καί προμηνύοντε τρομερές συμφορές,φθάνοντας Ο Θεός νά μήν δέχεται ούτε ακόμη καί τάς προσευχάς τών Αγίων (Πρ.Ιερεμ.Ζ’16,ΙΑ’14,ΙΔ’11-12,Πρ.Μιχαία Γ’4-8).Εις όσους εξ’ ημών έχει απομείνει ολίγον μυαλό ας τά σκεπτόμεθα καί στοχαζόμεθα εις εμβάθυνση καί ας διαβιούμε εν οδόν μετανοίας καί υπακοής Τού Θεού ίνα μάς στηρίζει η Θεία Του Χάρις.

  9. Αρα ο Στρατος εχει αφησει αφυλαχτο τον Εβρο. Πριν χρονια δεν επαιρναν συνοριακους; θελουν και αλλους ή βγηκαν ολοι στην συνταξη; Τα ναρκοπεδια στον Εβρο γιατι τα σηκωσαν;

  10. ΛΑΘΟΣ!…Ηλεκτρονικο ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ θα επρεπε να ονομαζεται..Οπως ολα τα μετρα ,ετσι και αυτα ειναι μια τρυπα στο νερο..Οι ΜΚΟ κυβερνουν..

  11. Αν δεν φυλαξη ο στρατος τα συνορα δεν πρόκειται να σταματήσουν να έρχονται … ολα τα αλλα ειναι για την κονομα!

  12. ΟΞΩ ΡΕ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΣΟΡΟΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ !!!!!!! 4.0000 ΜΟΝΟ ΔΗΘΕΝ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ ΟΤΙ ΥΠΑΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;;;;; ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ !!!!!ΑΙΝΤΕ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΤΕΡΑΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΡΑΓΙΑ !!!!

  13. φέρτε απο αφρική κλπ ,20 κροκόδειλους μεγάλους κ πεινασμένους – φίδια ανακόντα κ 10 ιπποπόταμους τεράστιους κ αμολήστε τα στον εβρο ….

  14. ηλεκτρονικος φρακτης ,.,.,. ΛΑΘΟΣ

    ηλεκτροφορα καλωδια να γινεται παξιμαδι οποιος λαθρογυφτος προσπαθει να μπει παρανομα στην χωρα .,.,

    Τι να το κανεις ομως ..,..,θα γεμισουν ακομη περισσοτερα τα νησια απο λαθροπιθηκους

  15. ηλεκτρονικος φρακτης .,.,.?

    καλυτερα ηλεκτροφορα καλωδια .,.,.,οπως λαθρογυφτος μπαινει παρανομα στην ΕΛΛΑΔΑ θα γινεται παξιμαδι

    Τι να το κανεις ομως .,..,θα πνιγουν παλι τα νησια απο λαθροπιθηκους

  16. Τι να κανουν οι καμερες;;;;;; Να εντοπιζουν τους εισβολεις- εκδρομεις και να σπευδουν καποιοι να τους μαζευουν μεσα στην Ελλαδα, οπως γινεται στην θαλασσα με το Λιμενικο και την Frontex, που εχουν γινει Ταξιτζηδες των λαθρο;;;;;;;;; Τα συνορα θελουν σφραγισμα να μην παιρνα ουτε κουνουπι, ολα τα αλλα ειναι για το θεαθηναι!!!!!!!!Πολιτικαντηδες ξυπνιστε και καντε αυτα που πρεπει οσον αφορα την λαθροεισβολη, αλλιως ο ρολος σας ειναι υποπτος!!!!!!!!!!

  17. Μόνο αν γεμίσεις νάρκες όλη την περιοχή δεν περνάει ούτε ένας… Οι φρακτες είναι μαλακιες.

  18. Το συρμα να ειναι ηλεκτροφορο και μετα ναρκοπεδιο

  19. Σιγά τα έξοδα… ήδη ξοδεύουμε τόσα , όχι κάθε χρόνο αλλά κάθε μήνα για να ταΐσουμε τα νεγροειδη ισλαμικά σκουπίδια . Και αυτό τώρα με τα ασυνόδευτα είναι η καινούργια καραμέλα ώστε να μην αντιδρούμε που θα πρέπει να συντηρούμε τα μπασταρδα που γεννοβολανε οι καφροι και στέλνουν εδώ… αυτό και αν είναι δούρειος ίππος….

  20. ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΛΊΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ Κ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ Κ ΜΕΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.ΒΡΕ ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ ΑΠΟ ΔΩ, ΚΟΠΡΌΣΚΥΛΑ, ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΆΡΙΑ.

  21. ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΤΕ ΄΄ΜΑΚΕΛΕΙΟ΄΄ ΜΟΥ, ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ…….ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΣΟΡΟΣ…….

Comments are closed.