ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ! Είναι και ο φίλος μας ο Μυλωνάκης; Στρατηγέ γύρνα πίσω! «Κράξιμο» Κ.Βελόπουλου στους βουλευτές που είναι ακόμη διακοπές: «Hρθε και η ώρα για δουλειά δε νομίζετε;»

Κοινοποίηση:
1

Με όρεξη για κοινοβουλευτική δουλειά επέστρεψαν από τις ολιγοήμερες διακοπές τους ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκος Βελόπουλος και οι βουλευτές του.

Χθες το πρωί πήγαν στη  Βουλή όμως τον μόνο που βρήκαν ήταν ο Πρόεδρος και κάποιοι δημοσιογράφοι. Όπως ήταν φυσικό ο κ. Βελόπουλος βρήκε πεδίον δόξης λαμπρό για να ασκήσει κριτική στη κυβέρνηση για μεγαλοστομίες καθώς έλεγαν ότι η Βουλή δεν πρόκειται να κλείσει.

Μάλιστα σήμερα έβγαλαν και σχετική ανακοίνωση με την οποία καλούν τους βουλευτές να επιστρέψουν από τις διακοπές τους.

«Η ΝΔ σε συναυτουργία με τον ΣΥΡΙΖΑ και τα υπόλοιπα κόμματα, εξαπάτησε τον Ελληνικό λαό! όχι μόνο έφερε ως δήθεν κατεπείγοντα μια σειρά κρίσιμων νομοσχεδίων, αλλά “φύτεψε” σε αυτά και άσχετες τροπολογίες. Όλα αυτά, για να ανοίξει δήθεν η Βουλή στις 19 Αυγούστου, μόνο και μόνο για να αντικρίσουμε, ένα άδειο κτίριο! Κανείς δεν είναι εδώ! Κύριοι της ΝΔ, λάμπετε  δια της απουσίας σας! Καλές οι διακοπές , αλλά ήρθε και η ώρα για δουλειά δε νομίζετε;»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Άσχετος ξερόλας ο νεοέλλην μια ζωή …….
    Αντί να επικροτεί ότι κράξιμο πέφτει στη βουλή όταν γίνονται παρατυπίες , τα βάζει μ’ αυτόν που τους κράζει.
    Πόσο γελοίοι μπορούν να καταντησουν μερικοί ……
    Εδώ μιλάμε για Παγκόσμια πρωτοτυπία 😂😂😂😂

  2. Τα ξενοφερτα υπαλληλοκοπροσκυλα ξαναπηραν αδεια απτη σημαια,υπαλληλακια ειναι εξαλλου και ο μονος που μπορει να τυς μαλωσει ειναι ο Νταβατζης τους,τι να κλασει ο χτεσινος κηραλοιφας.

  3. Όταν ο Έλληνας καταλάβει ότι δεν υπάρχει κόκκινο, μπλε, πράσινο, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ ή όπως λέγεται η κάθε υποτιθέμενη ιδεολογία, τότε η Ελλάδα θα ευημερήσει. Πως ήταν παλιά? στα αρχαία χρόνια? Που υπήρχαν οι πόλεις κράτη και πολεμούσε η μία την άλλη, έτσι είναι και τα κόμματα σήμερα. Θέλουν, νοιώθουν επιτυχημένοι όταν μας βάζουν να βρίζουμε ο ένας τον άλλον και να τσακωνόμαστε μεταξύ μας για το ποιος είναι πιο καλός. Όταν με λίγα λόγια ασχολούμαστε μαζί τους.

    1. Eisai imimathis kaneis enan paralilismo ektos topou kai xronou.

      Episis den gnorizeis kopelitsa mou oti stin arxaia Ellada den itan ola teleia akoma kai epi Dimokratias Perikleous ! Apla i arxaia Ellada einai ena modelo pano sto opoio edrazume ti oranosi mias kalis koinonias oxi oti prepei na tin antigrapsume giati kai stin arxai Ellada eixe doulus gia na iparxei kai alla kaka pu variemai na su analyso tora.

      Opote symvouli !

      Anoixete kai kana sovaro vivlio, diavaste kala vivlia, morfothite kai meta milate.

  4. Τεμπελχανάδες ήταν είναι και θα είναι. Χαραμοφάηδες. Δεν εργάζονται (και γιατί να εργαστούν?) έχουν το 7χίλιαρο τους ακέραιο κάθε μήνα, τις φοροαπαλλαγές τους και πληρώνουμε τους συμβούλους τους για να κάνουν την δουλειά των τεμπελχανάδων και αυτοί απλώνουν τις βρωμοποδάρες τους στα καθαρά νερά της Ελλάδας. Ο μήνας που τρέφει τους 11.

  5. Ρε βλακοπουλε δεκανικι του Kou-Lee εισαι. Τι μας το παιζεις πατριωτης παλιολαμογιο. Ουστ!!!

    1. Βελοπουλος φιλε ειναι και αυτος του συστηματος μια απο τα ιδια φουσκας φανφαρωνος

  6. Και η νουδουλα τα ιδια σκατα ειναι, σαν το συρηζα και χειροτερη.

  7. ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΔΗ ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ , ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΝΑΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ,
    ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ , ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΛΛΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΧΑΘΗΚΑΝ , ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΔΡΕΩΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΝ ΜΟΝΙΜΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ , ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ , ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ , ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ
    ΕΛΛΑΔΟΣ & ΥΣΤΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ , ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΟΛΟΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ , ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ & ΠΩΣ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ΣΑΝ ΚΟΜΜΑ , ΟΛΑ ΜΕΤΡΑΝΕ , ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!

  8. στα τετοια τους τωρα μπηκαν στο κωλοχανειο παιρνουν το μισθο? γιατι να πατησουν το ποδι προτιμοτερες ειναι οι κηραλοιφες απο την τβ αλε κουαλε σαν τους αλλους και αυτοι

Comments are closed.