“ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΤΕΡΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ” – Οργή στους πιστούς για τη δίωξη του Μόρφου – Είπε απλά ό,τι γράφουν οι Άγιοι Πατέρες [ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ]

Κοινοποίηση:
cache_728x3000_Analog_medium_764214_28408_2082019

Η Ορθοδοξία στηρίζεται περισσότερο στα πατερικά κείμενα παρά στην Αγία Γραφή κι αυτό όχι για να την απαξιώσει αλλά αντιθέτως για να την επιβεβαιώσει.Όλοι αυτοί οι Άγιοι της ορθοδοξίας που έζησαν 2019 χρόνια μέχρι σήμερα, όχι μόνο δεν αρνήθηκαν την Αγία Γραφή και τα πατερικά κείμενα αλλά την επιβεβαίωσαν με το βίο τους,τον λόγο τους και τα χιλιάδες θαύματα που έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν και μετά την κοίμηση τους. Τα πατερικά κείμενα της Ορθοδοξίας μας λένε για τους ομοφυλόφιλους και πως καταδίκασε την ομοφυλοφιλία ο ίδιος ο Χριστός;;

“Ἁγίου Νικοδήμου τοῦ Ἁγιορείτου”Πῶς τό θαῦμα τῆς Γέννησης τοῦ Χριστοῦ,θαυματουργικά καταδίκασε τήν ὁμοφυλοφιλία!…Θαῦμα ἡκολούθησεν ἐν τῇ Χριστοῦ Γεννήσει· λέγει γάρ ἕνας Διδάσκαλος ὅτι τήν νύκταν ἐκείνην, κατά τήν ὁποίαν ἐγεννήθη ὁ Δεσπότης Χριστός, ἔστειλε πρῶτον ἕναν Ἄγγελον καί ἐθανάτωσεν ὅλους τούς ἀρσενοκοίτας ( =ὁμοφυλόφιλους ), ὅπου ἦσαν εἰς τόν Κόσμον, καί ἔπειτα ἐγεννήθη, διά νά μή εὐρεθῆ τότε εἰς τήν γῆν, μία τοιαύτη θεομίσητος ἁμαρτία (παρά Ἱερωνύμῳ)»!!!Αυτά μας είπε αυτός ο Άγιος γέροντας λίγο πριν την κοίμηση του το 420μΧ.

Αν μπορούν οι νεοταξίτες θα πρέπει πρώτα να αφαιρέσουν την Ορθοδοξία και τα πατερικά κείμενα από την ζωή μας και μετά να μας καταδικάσουν.Αν μπορούν ας καταδικάσουν πρώτα τα πατερικά κείμενα-Ορθοδοξία και μετά ας καταδικάσουν τους Πατριάρχες μας…..Εμείς οι Έλληνες, Χριστό δεν πουλάμε,ας το γνωρίζουν αυτό……!

Υ.Γ: Οι Άγιοι πατέρες της εκκλησίας, μας λένε, ότι πρέπει να μισούμε την αμαρτία αλλά όχι αυτόν που αμαρτάνει.Να μισούμε την αμαρτία πχ της πορνείας,της ομοφυλοφιλίας,του φόνου κτλπ,αλλά όχι τον αμαρτωλό!

Από φίλο αναγνώστη…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

    1. πόσο ηλίθιος μπορεί να είσαι για να τα πιστεύεις αυτά; που είναι η αγάπη του Χριστού βρε αθεόφοβοι; το μόνο που ξέρουν οι “Άγιοι Πατέρες” είναι να σπέρνουν τον φόβο για τον Θεό και όχι την ελπίδα, το μίσος και όχι την αγάπη. Αλλά κατά την τελική κρίση θα φανερωθεί σε εμάς ότι όλοι αυτοί οι ψευτοπατέρες βράζουν στην κόλαση του φανατισμού τους.

      1. Έτσι σας βολεύει και έτσι λέτε νεαταξικα φερέφωνα. Αυτη ειναι η νεα θρησκεια να κανει την αμαρτια μοδα και ολα να τα δεχετε στο ονομα της δηθεν αγαπης. Ανοιξε την Αγια Γραφη και διαβασε το λογο του Κυριου και μετα μιλα. Που θα πιασεις τους Αγιους Πατερες στο στομα σου.

Comments are closed.