ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ! Επικό ξεφτίλισμα των άπλυτων της ΚΝΕ από φοιτητή! “Για την 17 Νοέμβρη μας πρήξατε σε συνελεύσεις, για την Μακεδονία δε βγάλατε κιχ” [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
deksios

Επική μάχη του Αντιπρόεδρου του Οικονομικού Γιάγκου Ραυτόπουλου με μέλη της ΠΚΣ και της ΚΝΕ που προκάλεσε αναστάτωση στην συνέλευση για την επέτειο της 17 Νοέμβρη!

 

Το παλικάρι τα είπε έξω από τα δόντια αποστομώνοντας τους καπηλευτές του Πολυτεχνείου που στα Εθνικά θέματα πίνουν φρέντο εσπρέσσο στην Πατησίων.

Δείτε το σχετικό βίντεο!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στο παλικάρι, που δεν έφαγε το κουτόχορτο, που σερβίρουν στα παιδιά μας χρόνια τώρα!!!

  2. –AΘΑΝΑΤΟΣ Ο ΚΑΤΣΙΦΑΣ— ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ
    ——— .ΘΕΛΕΙ ΑΝΔΡΕΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ -ΦΙΛΟΝΑΖΙ- ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΜΕ,
    –ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ-ΝΑΖΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΔΑΣ ,
    —ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ,ΚΑΙ THN ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ—-
    -ΤΗΝ ΒΙΑΙΗ ΕΠΟΙΚΙΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΒΗΣΙΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ –
    -ΑΛΛΟΙΩΣΗ,ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ—

  3. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ;ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ,ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΣ Η ΑΚΡΑΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΧΑΠΑΤΑ
    ΓΙΑ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ.ΜΟΝΟ Ο ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΓΝΩΜΗ;

  4. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΓΚΟ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΕ.ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΜΙΑ ΑΧΤΙΔΑ ΦΩΤΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ.

  5. Μπράβο του. Δυςτυχως ομως η λογικη εχει πετάξει και λιγοι μπορούν να καταλαβουν αυτα που λέει αυτος ο νεαρός. Οςο για τους αναρχοαπλυτους, θελουν ξύλο με βοιδοβιτσα απο το πρωί μέχρι το βράδυ για καμια βδομάδα. Να δεις για ποτε θα δουν το φως το αληθινό. Αι σιχτιρ πια με δαύτους, εχουν καταστρέψει την Ελλαδα τα κτήνη.

  6. Ο κνίτης είναι άλλανταλλα, ο άνθρωπος μιλάει με λογικά επιχειρήματα και ο άλλος του λέει για το ΝΑΤΟ και τις Αμερικάνικες βάσεις….

  7. Εξω τα κομματα και οι κομματικοι ινστρουχτορες απο τα Πανεπιστημια και τα Ατει! Θλιβερη εικονα ατομων που τους εχουν κανει πλυση εγκεφαλου τα κομματα στα οποια ανηκουν και τα υπολοιπα προβατα να παρακολουθουν το σοου!

  8. Ωραιος ! Ευγε!
    μια χαρα λειτουργουν ακομα τα μυαλα των Ελληνων φοιτητων παρ’ ολη την προσπαθεια των κομμουνιστων να τους υποβιβασουν σε αμνοπουλα , απλα δεν υπαρχουν πολλες φωνες σαν του Γιαγκου Ραυτοπουλου που να ενεργοποιουν την λογικη τους ωστε να αρχισουν να αντιδρουν

Comments are closed.