Μύκονος: Η κάμερα την περίμενε στο σωστό σημείο – Εντυπωσιακή μέρα και νύχτα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
anatoli_grigoriadou-768x484

Φορώντας δίχρωμο μπικίνι που αναδείκνυε την περίσσια θηλυκότητά της, η Θεσσαλονικιά πρωταγωνίστρια έκανε πολλά ανδρικά βλέμματα να καρφωθούν πάνω της…

Στην Μύκονο βρίσκεται αυτόν τον καιρό η Ανατολή Γρηγοριάδου που απολαμβάνει τις διακοπές της παρέα με τον σύζυγό της, Αγαπητό Παπαδόπουλο! Η ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 ”Μπρούσκο” απαθανατίστηκε από την κάμερα του Mykonos Live TV στο μαγευτικό Αγράρι την ώρα πoυ έβγαζε φωτογραφίες με φόντο το μυκονιατικό τοπίο.

Φορώντας δίχρωμο μπικίνι που αναδείκνυε την περίσσια θηλυκότητά της, η Θεσσαλονικιά πρωταγωνίστρια έκανε πολλά ανδρικά βλέμματα να καρφωθούν πάνω της

Η Ανατολή έχει βγει από τα ελληνικά σύνορα και έχει γίνει κάτοικος Λος Άντζελες κυνηγώντας το όνειρο της διεθνούς καριέρας! Στηριζόμενη στις αδιαμφισβήτητες υποκριτικές της ικανότητες και με την υποστήριξη του Ελληνοαμερικανού ατζέντη της, Peter Kallinteris, πηγαίνει σε οντισιόν για διαφημιστικά και ταινίες, ενώ τον περασμένο Ιούνιο συμμετείχε στα γυρίσματα δύο παραγωγών που είναι υποψήφιες να προβληθούν στο Netflix.

Το αμερικανικό όνειρο είναι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο, καθώς, όπως δηλώνει η ίδια η Ανατολή, με σκληρή δουλειά και υπομονή όλα είναι πιθανά!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ολο στημενα βιντεο ειστε εκει στο μυκονος φτιαξτε τ κανονικο αφου δεν σας βγαινει να πουμε

Comments are closed.