Μόνο ο γλείφτης πασών των κυβερνήσεων Τριανταφυλλόπουλος είδε στυλάτη την Μαρέβα δίπλα στην Μπριζίτ!

Κοινοποίηση:
1

Στη Γαλλία και συγκεκριμένα στο Παρίσι βρίσκονται τις τελευταίες ώρες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με την σύζυγό του Μαρέβα Μητσοτάκη. Με αφορμή τον κύκλο συναντήσεων του πρωθυπουργού με ξένους ηγέτες, το ζευγάρι βρέθηκε στην γαλλική πρωτεύουσα και συνάντησε στο Προεδρικό Μέγαρο τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν μαζί με τη σύζυγό του Μπριζίτ Μακρόν.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη έλαμπε στο πλευρό του συζύγου της, ενώ ακόμα μια φορά μαγνήτισε τα βλέμματα με τις στιλιστικές επιλογές της. Αυτή τη φορά, η σύζυγός του πρωθυπουργού επέλεξε μαύρο σακάκι, ασπρόμαυρο παντελόνι καμπάνα και ολοκλήρωσε το look με ένα εντυπωσιακό πουκάμισο και φυσικά ένα ζευγάρι μαύρα πέδιλα.

Έτσι είδε την εμφάνιση την Μαρέβας ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, σύμφωνα με τα όσα διαβάσαμε. Το γλείψιμο πάει σύννεφο!

Τα σχόλια δικά σας!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Τον θεωρουσα παλια απο τους ποιο τιμιους δημοσιογραφους. Τελικα αποδειχθηκε μετα απο πολλα Χρόνια οτι ειναι μεγαλος αρχιμαφιοζος της ελληνικης επικρατειας. Μονο το ντιλ με το θεμη και η παρακολουθηση του μεχρι τα συνορα της ελβετιας που τον πιάσανε με τα ε…μυρια φειχνει ποσο μαφ…..ζος ειναι

  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΜΑΡΕΒΑ! ΕΧΕΙ ΣΤΥΛ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΕ ΣΤΥΛ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ. ΛΑΜΠΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΗΣ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

  3. Ρε παιδιά θυμάστε πως ντυνόταν η Περιστέρα μας στην αρχή? Σαν οικονόμος σε καμιά βίλα. Ντροπή μας να ξεχνάμε το πρόσφατο παρελθόν.

  4. Το παντελόνι της Μαρεβα το χω δει στην λαϊκή σε πάγκο όλα τρία ευρώ! Κυριάκο από μένα έχεις το ελεύθερο πήγαινε στην Σται οποτε γουστάρεις, σε καταλαβαίνω..

  5. Η απόδειξη πως στην Ελλάδα δεν υπάρχει κρίση, και έχουμε λύσει όλα μας τα προβλήματα, και ασχολούμαστε με το στυλ του παντελονιού που φόρεσε μια γίδα.

  6. Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι είναι στυλ η ίδια. Δεν αντιγράφει, ούτε σέρνεται πίσω απ’ τις σελίδες των περιοδικών για να δει τι λένε οι στυλίστες για το πώς θα ντυθεί και πώς θα σταθεί. Είναι γυναίκα που εργάζεται, δημιουργεί. Αυτό λέει και με το ντύσιμό της. “Έτσι γουστάρω, έτσι πράττω”, λέει. “Και σε όποιον αρέσω”.

    1. ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ, ΕΤΣΙ ΠΡΑΤΤΩ να το λεει στα φιλαράκια της όταν βγαίνει για καφέ. Εδώ εκπροσωπεί την ΕΛΛΑΔΑ, όχι τον εαυτό της. Και οφείλει να είναι κομψή και όχι ‘ο,τι του φανεί του λωλοστεφανή’. Αν λοιπόν δεν της αρέσει αυτή τη δουλειά και οι υποχρεώσεις της πρώτης κυρίας , τα κουβαδάκια της και σε άλλη παραλία.
      Αντε γιατί πολύ ασχοληθήκαμε με την περίπτωση της. Πάρα πολύ.

  7. ατσα απαντηση η τρε μπαναλ!!! για το ροσσια ΣΦΙΞΕ ΕΝΑΝ ΤΡΟΜΠΟΝΙ

  8. Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΓΙΝΕ ΨΕΥΤΟΦΙΡΜΑ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΡΥΦΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ! ΤΩΡΑ ΑΝ ΓΛΥΦΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΚΑΛΑ Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ! ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ!

  9. Πιο κιτσαρία απο αυτό το ντύσιμο δεν εχω ξαναδεί ποτε! Σαν γυφτισσα είναι.. απο αυτες που έρχονται απο βουλγαρία, ροσσία.., ρουμανία…
    ..μεσα στο κατακαλόκαιρο μαυρο παντελονι με ασπρη ρίγα(!!!).. μπορντω πουκαμισο δεμενο μεχρι τον λαιμό(!!!!) και σακακι μαύρο…
    Είναι δυνατον να είναι αυτή σχεδιάστρια ρούχων και να ντύνεται έτσι???
    .
    Αυτά δείχνουν.. κινέζικα.. Και η ποιότητα.. μπουτικ λαικής..
    Ούτε με απειλή όπλου δεν θα ντυνόμουν έτσι!!!
    Μας έβγαλε τα μάτια, πράγματι! Απο την κακογουστιά της, όμως!
    Αν έτσι ντύνει τον εαυτό της δεν θέλω να σκεφτώ με τι γυφτιες θα “ντυσει” την Ελλάδα.
    .
    Υ.Σ το “ροσσία” δεν είναι ορθογραφικό λάθος για οσους το σκεφτουν.

Comments are closed.