“Μπόμπα” από Γ.Τράγκα για τον Τσίπρα και αναβολή εκλογών επ’αόριστον

Κοινοποίηση:
tragkas

Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε ο Γιώργος Τράγκας από την εκπομπή του προς την «μαύρη τουλίπα» του Μαξίμου και την πολιτικής της συμμορία όπου μέχρι και την τελευταία στιγμή, επιδιώκουν να κάνουν χιλιάδες ρουσφέτια, να τακτοποιήσουν κόσμο και να δώσουν όσα μπορούν παραπάνω λαθραία εκλογικά δικαιώματα σε ξένους».

Συγκεκριμένα είπε:

«Δεν πιστεύω τον κ. Τσίπρα σε τίποτα, μέχρι να τον δω να βγαίνει από την πόρτα του Μάξιμου. Δεν εμπιστεύομαι την μαύρη τουλίπα, τον μεγαλύτερο ψεύτη της αντιπολίτευσης. Μην τον εμπιστεύεστε. Δεν έχει μπέσα και αξιοπιστία. Θέλει να μας παρασύρει βαθιά μέσα στο καλοκαίρι, μέσα στη θερινή ραστώνη, μέσα στις υψηλές θερμοκρασίες. Νομίζει ότι θα μας κοιμίσει και δε θα πάμε στις κάλπες. Πιστεύει ότι θα τον διευκολύνει η αποχή στην νοθεία που ετοιμάζει με ελληνοποιήσεις και πολλά άλλα κόλπα. Σε όλη τη χώρα γελάνε μαζί του. Σε όλη τη χώρα αναρωτιούνται θα κάνει εκλογές και τι ρόλο παίζει αυτός ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας που καθημερινά εξευτελίζεται ακολουθώντας έναν αφερέγγυο και αναξιόπιστο. Επιδιώκει να κάνει εκλογές όταν οι μισοί Έλληνες θα λείπουν διακοπές και η τουριστική σεζόν θα είναι στο φουλ.

Είναι ένας πολιτικός απατεώνας, τρικαδόρος, καταστροφέας της Ελλάδας, τυχοδιώκτης. Θέλει τα μισά εκλογικά τμήματα να είναι άδεια και τα άλλα μισά στα νησιά, σε τουριστικές περιοχές να ημι-λειτουργήσουν. Επιδιώκει να πάει η χώρα σε ακυβερνησία και σε αποσταθεροποίηση. Ο άθλιος επιδιώκει να κάνει χιλιάδες ρουσφέτια, να τακτοποιήσει κόσμο και να δώσει όσα μπορεί παραπάνω λαθραία εκλογικά δικαιώματα σε ξένους. Αυτή είναι η επώδυνη πραγματικότητα. Έχουμε να κάνουμε με έναν πολιτικό απατεώνα και έναν αγύρτη. Νομίζει ότι έτσι θα βελτιώσει τα ποσοστά του ή τουλάχιστον δεν θα υποστεί νέα πανωλεθρία.

«Έχουμε να κάνουμε με ψεύτη, αφερέγγυο, χαρτοπαίκτη και δόλιο. Φοβάται τις κάλπες και το Βατερλώ. Τρέμει για το μέλλον. Μην τον πιστεύετε μέχρι να τον δείτε να εξέρχεται του Μαξίμου μαζί με την πολιτική του συμμορία. Είναι λάθος να πιστεύει η αντιπολίτευση ότι ο Τσίπρας θέλει να πάει στην ομαλή αλλαγή των κομμάτων στην εξουσία. Είναι αναξιόπιστος, προβατόμορφος που χαίρεται στην αναμπουμπούλα. Γνωρίζει ότι δεν έχει να πει τίποτα σε αυτή την εκλογική εκστρατεία. Έχει στεγνώσει από επιχειρήματα και για αυτό θέλει να παρασύρει τον Μητσοτάκη σε μια παρατεταμένη αναμονή. Θέλει να κουράσει την κοινωνία. Μην τον εμπιστεύεται. Είναι δόλιος και ψεύτης μπροστά σε ολόκληρη την κοινωνία.

Είναι εθνοτερμίτης, καταστροφέας, με ένα πλήθος ανθελληνικών ενεργειών στην πορεία του. Αλλάζει συνεχώς ημερομηνίες και θέσεις. Και τώρα αυτό το όνειδος εμφανίζεται πάλι αντιμνημονιακός και ζητάει τις πολεμικές αποζημιώσεις ενώ σε όλη τη θητεία του ταξίδευε με θαλαμηγούς, κάπνιζε πούρα, τα είχε καλά με επιχειρηματίες και όταν έβλεπε την καγκελάριο η μέση του ήταν από λάστιχο. Μύτη και πιγούνι σύρονταν στο πάτωμα. Ταλαίπωρε την Δημοκρατία, την οικονομία της χώρας, ανοίγει κερκόπορτες και δημιουργεί αποσταθεροποίηση.

Είναι ότι χειρότερο έχουμε γνωρίσει. Μην εμπιστεύεστε την μαύρη τουλίπα. Ψάχνει να βρει ευκαιρία να ανακόψει τη βούληση του ελληνικού λαού. Ψάχνει με κάθε τρόπο να κάνει νοθεία στις εκλογές, να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες έτσι ώστε να μειώσει τη διαφορά από τη Νέα Δημοκρατία ή να αναχαιτίσει διεύρυνση της διαφοράς που θα δώσει αυτοδυναμία στη Νέα Δημοκρατία και το Μητσοτάκη. Επιχειρεί να υλοποιήσει ένα κάρο ρουσφέτια και εμφανίζεται τώρα ο κοχίμπα αντιμνημονιακός. Εμφανίζεται αντιγερμανός. Ο «Yes men», το παλικάρι που έκρυβε στην ποδιά της η Μέρκελ. Αν μπορούσε θα ανέβαλε τις εκλογές επ’ αόριστον.»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. …η λουλουφραγκσ το λαμογιο η τραβηγμενη πετσα μποτοξ με την μπεμπεκα δεν ελεγε τον ψυκτιΚΟΥΛΗ γουρλοματικο ανακοντα με την μυτη μελιτανακι γερμανοτραφη;;;
    οπωs ελεγε και η Συγχωρεμενη η ΜΑΛΒΙΝΑ ΩΞΩ Π@ΥΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ!!!!!

  2. ο τραγκας καλα τα αρπαζε και αρπαζει μια ζωη ταχα μου μαλωνε καποτε με τον κακαουνακη ολα μουφα ολα για το χρημα γινοντουσαν .

  3. Η επομενη κυβερνιση να ανακαλεσει αμεσως ολες τις παρανομες ελληνοποιησεις, που εχουν κανει οι απατριδες που κυβερνουν, χωρις να τους νοιαζει το μελλον της πατριδας!!!!! Οσο πιο γρηγορα ξεκουμπισθουν τοσο το καλυτερο, γιατι αυτοι ειναι ικανοι να ελληνοποιησουν και την υπολοιπη Ασια και Αφρικη!!!! Οσο γι’ αυτα που γραφουν μερικοι, φαινεται οτι ζουν σε αλλη χωρα, δυστυχως!!!!!

  4. οταν ο ανθρωπος ειναι σε “αθέλητη αγαμια” επηρέαζετε ο εγκεφαλος…

  5. Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΦΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ!!!

  6. Τι εγινε μπαρμπαγιωργο, εμεινες πολυ καιρο εξω απο το κρατικο τσιμπουσι και νιωθεις περιεργα? Ηρεμησε τωρα που θα κυβερνηση η ΝΔ θα ξαναπιασεις θεση στο τραπεζι για φαγοποτια. Δημοσιογραφικο λειτουργημα λεει. Οι δημοσιογραφοι στην Ελλαδα ειναι φερεφωνα, εκβιαστες, κομιστες, μιζαδοροι,παρτακηδες, αναξιοπιστοι. Ειναι η μονη “φαρα” που την τρεμουν οι “αδιαφθοροι” πολιτικοι της χωρας. Τα βρισκουν ομως σε ενα λεπτο θεμα,,,,,,,,,,, και ολα εχουν καλως. Ε κυρ Γιωργη?

  7. Τράγκας και ΣΚΑΙ.Μακάρι να έχει τέτοιους ο Κούλης να τον λιβανίζουν.
    Ο λαός έτσι αργά ή γρήγορα θα ξυπνήσει και θα καταλάβει ποιους θέλει να ξαναφέρει στην εξουσία.

  8. τραγκας είσαι τη περιμένεις

  9. Θα κατεβάσει τα τανκς ο Τσίπρας για νά πιάσεις πάλι δουλειά στην ΚΥΠ.

    1. είσαι και λεβέντης και Μ@ΛΑΚΑΣ πουλάς την πατρίδα αντί πινακίου φακής αλλά μαλων δεν είσαι Ελληνας ντρέπομαι γιατί είσαι και χωριανός μου φτου σου

    2. Καλά, είναι γνωστό πως στην περιοχή της Λάρισας η σλαβοφωνία είναι συντριπτική…

Comments are closed.