Μπουτάρης: Είμαι νιόπαντρος! Θα αφοσιωθώ στην σύζυγό μου (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
sizigos-768x527

Ο Γιάννης Μπουτάρης συνοδευόταν από την σύζυγό του, Μαρία και από συνεργάτες του.

Ο ίδιος δήλωσε χαρούμενος που μετά από δύο συνεχόμενες θητείες δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος, καθώς, όπως είπε, είναι και νιόπαντρος και πρέπει να αφοσιωθεί στη σύζυγό του!

«Θα πάψω να ασχολούμαι με τα κοινά του δήμου, όμως έχω πολλά άλλα να κάνω. Έχουμε το Μουσείο Ολοκαυτώματος στο οποίο θα είμαι πρόεδρος, υπάρχει ένα ακόμη όνειρό μου, η κιβωτός του ελληνικού Αμπελώνα και είμαι και νιόπαντρος», ανέφερε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Ερωτηθείς για το αν του ήταν δύσκολο να επιλέξει ποιον θα ψηφίσει για διάδοχό του, ο κ. Μπουτάρης απάντησε πως δεν δυσκολεύτηκε, ενώ σημείωσε και τη μεγάλη σημασία των ευρωεκλογών, διότι, όπως εξήγησε «από την Ευρώπη εξαρτάται και η πορεία της Ελλάδας».

makeleio sfragida ekloges

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Κωλογερε, το βιάγκρα πάντα μαζί σου.
    Σύντομα θ’ έχεις και συνέταιρο.

  2. Όποιος αγοράζει κρασιά από τον πουστοεβραιο θέλει σκότωμα.

  3. Ο ΠΟΙΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΕΠΑΘΑΝ ΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΘΕΣΣ/ΚΕΙΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΟΥΓΚΡΑ? ΤΗ ΓΕΡΟΝΤΙΚΗ ΛΟΥΓΚΡΑ! ΓΑΜΟΤΟ! ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ/

  4. ελα μωρη ξεσκονηστρα…εκοψες τον χαραλαμπο…σταματησες να τρως κρεας απο πισω…και νοιαστηκες για την θεσσαλονικη…ειδες και πως ειναι να πηγαινεις με γυναικα….ουστ κοπριτη!!!

  5. Μα, καλα! Αφου εχει παραδεχτει, σε παλαιοτερη συνεντευξη του, οτι τον τιναζει, τον κουραμπιε! Την γυναικα, τι την θελει;;; Μηπως ειναι, μπινες;;; Αυτοι και τον παιρνουν και τον δινουν. Να δειτε, πως αυτο ειναι και μας το κρυβει!

  6. καλά άντε τώρα σπίτι σου, και το πολύ πολύ να μείνεις την ώρα που εκτελείς τα συζυγικά καθήκοντα, σκουλαρικάκια 75 χρονών και το παίζεις νιάτο

Comments are closed.