«Μπουρλότο» στην Ένωση Κεντρώων! Κίνδυνος… αφανισμού της κοινοβουλευτικής ομάδας!

Κοινοποίηση:
1

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην Ένωση Κεντρώων, με ορατό πια τον κίνδυνο να χαθεί η ιδιότητα της κοινοβουλευτικής ομάδας!

Η κατάσταση στην Ένωση Κεντρώων είναι πραγματικά οριακή! Αρκεί μόνο να ειπωθεί ότι το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη βρίσκεται ένα βήμα πριν την διάλυση. Ή για να ακριβολογούμε… δύο βήματα.

Πρόθεση… ανεξαρτητοποίησης από τον βουλευτή Φωκά!
Όλα ξεκίνησαν με την συμπεριφορά που επέδειξε ο βουλευτής του κόμματος, Δημήτρης Καβαδέλλας στην ΔΕΘ και τα όσα μετά είπε προς υπεράσπισή του και σε επιτροπή της Βουλής.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Καβαδέλλας είχε διαμαρτυρηθεί και καταγγείλει την διοίκηση της ΔΕΘ γιατί στην πρόσφατη επίσκεψή του, του ζητήθηκε να περάσει από το Ταμείο και να πληρώσει το εισιτήριο των 7 ευρώ!

Η συμπεριφορά αυτή προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις στην Ένωση Κεντρώων. Στις 19.09.2018, την παραίτησή του από την Ένωση Κεντρώων, συγκεκριμένα από την θέση του Γραμματέα της ΚΟ, υπέβαλλε και ανακοίνωσε ο Γιάννης Σαρίδης.
Από τότε υπάρχει ένας… αναβρασμός στο κόμμα, με τις νέες εξελίξεις να γράφονται σήμερα, Τρίτη 25.09.2018. Ο κ. Σαρίδης αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη για την… αναστάτωση που του καταλογίζεται ότι προκάλεσε στο κόμμα, με τους ψιθύρους να κάνουν λόγο για ανεξαρτητοποίησή του.

Και τώρα έρχεται το… δεύτερο χτύπημα. Κι αυτό διότι ο βουλευτής του κόμματος, Αριστείδης Φωκάς, δήλωσε στο Βεργίνα TV πως προτίθεται αύριο να ανεξαρτητοποιηθεί!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΟΤΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΕ 6 ΜΗΝΕΣ Κ ΘΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ
    ΜΟΛΙΣ ΟΜΩΣ ΕΚΑΤΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ,ΤΣΙΜΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ 6ΧΙΛΙΑΡΟ,ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΝ ΟΛΑ.
    ΚΟΜΜΑ-ΑΠΟΚΟΜΜΑ-ΒΟΘΡΟΣ -ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ

  2. ΕΝΩΣΗ ΦΡΑΠΕΔΩΝ…χαχαχαχα!!!! τετοια ξεφτιλα πια… τον θυμαμαι τον Λεβεντη εκεινα τα χρονια στις εκπομπες που εκανε να ριχνει καταρες στον Μητσοτακη και τωρα ολοι οι βουλευτες του πηγαινουν εκει…μοναχα η βλακοφατσα του εμεινε να μας θυμιζει ποσο γελειος και γλυφτης εγινε για ενα κοκκαλακι εξουσιας και για μια καρεκλα….υπαρχουν ΗΛΙΘΙΟΙ απο δω μεσα που τον ψηφισαν και θα τον ψηφισουν…ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ…

Comments are closed.