“Μπουλούκι” έφτασαν οι κουκουλοφόροι στο Α.Τ. Ομονοίας! Η στιγμή της επίθεσης με τους τέσσερις τραυματίες αστυνομικούς -Άλλο ένα βίντεο ντοκουμέντο

Κοινοποίηση:
1

Η στιγμή που οι κουκουλοφόροι φτάνουν στο Α.Τ. Ομονοίας λίγο μετά τις 20:20 το βράδυ της Δευτέρας – Εικόνες από κάμερα ασφαλείας δείχνουν πως οι μαυροφορεμένοι δράστες ανάβουν τις μολότοφ πριν τις πετάξουν – “Θα σας σκοτώσουμε, σήμερα θα πεθάνετε” φώναζαν οι δράστες – Εικόνες και από τον πανικό που επικράτησε στο σημείο τα πρώτα λεπτά μετά την καταδρομική


Είναι η στιγμής της επίθεσης με «βροχή» από βόμβες μολότοφ, το βράδυ της Δευτέρας (15.10.2018) στο Α.Τ. Ομονοίας. Η στιγμή που μια ομάδα από σχεδόν 50 μαυροφορεμένους κουκουλοφόρους φτάνουν στην οδό Βερανζέρου και ξεκινούν την καταδρομική επίθεση που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερις αστυνομικοί.

«Θα σας σκοτώσουμε! Σήμερα θα πεθάνετε» φώναζαν, σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες την ώρα που έκαναν την επίθεση με τις μολότοφ το βράδυ της Δευτέρας στη Βερανζέρου.

Ο πρώτος από τους κουκουλοφόρους εμφανίζεται στο video τη στιγμή που το ρολόι στην κάμερα ασφαλείας (σ.σ. πάνω αριστερά) δείχνει 20:23:14. Τον ακολουθούν κι άλλοι. Το… «μπουλούκι» εμφανίζεται λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, με τις μολότοφ στα χέρια και ενώ στο σημείο βρίσκεται ένας πολίτης, που μάλλον παρακολουθεί αποσβολωμένος όσα συμβαίνουν σε ένα από τα πλέον κεντρικά σημεία της Αθήνας.

Οι δράστες της επίθεσης περνούν από δίπλα του χωρίς τον πειράζουν. Ασχολούνται μόνο με το να ανάψουν τις μολότοφ.
Λίγα δευτερόλεπτα αφού εμφανίστηκαν, οι κουκουλοφόροι αποχωρούν από το σημείο χωρίς να τους… ενοχλήσει κανείς.

Δείτε το video από την κάμερα ασφαλείας

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: