Μπολσεβικοί εκτός ορίων! Καλούν σε απολογία αστυνομικούς για δηλώσεις σχετικά με τον Ρουβίκωνα (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
images

Σε απολογία καλούνται συνδικαλιστές της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με τις δηλώσεις τους σε τηλεοράσεις για τις επιθέσεις που δέχονται οι αστυνομικοί από τον Ρουβίκωνα το τελευταίο διάστημα και είναι απροστάτευτοι.

Είναι γεγονός πως αρκετά στελέχη της ΕΛ.ΑΣ και ειδικότερα συνδικαλιστές, τις τελευταίες ημέρες και με αφορμή τα επεισόδια στο Πολυτεχνείο αλλά και την «γενικότερη εγκατάλειψη» από πλευράς του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, έχουν φτάσει σε σημείο να φοβούνται για την σωματική ακεραιότητα τόσο των ίδιων, όσο και των συναδέλφων τους που βρίσκονται καθημερινά στις επάλξεις.

Αυτό ακριβώς είναι που τονίζουν στις δηλώσεις που προέβησαν πριν λίγες ημέρες. Μάλιστα, κατά τις τοποθετήσεις τους είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς  δεν αποκαλύπτουν στοιχεία και γεγονότα που θα «εκθέσουν» την επιχειρησιακή ετοιμότητα ή και βούληση της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αυτό απ’ότι φαίνεται δεν ήχησε καλά στα αυτιά των αρμόδιων υπηρεσιακών στελεχών του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, που σύμφωνα με πληροφορίες «διέταξε» την εν λόγω ΕΔΕ.

Δείτε το έγγραφο:

ΕΛ.ΑΣ ΕΔΕ

Πηγή: thesstoday.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: