Μπλεξίματα για 13χρονο που “έκλεψε” δύο μικρά αεροσκάφη [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
aero

Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τη στιγμή που ένας έφηβος τρυπώνει στο πιλοτήριο ενός μονοκινητήριου και το οδηγεί στο πάρκινγκ αεροσκαφών. Το ίδιο έκανε και με δεύτερο μονοκινητήριο, κάτι που τον έφερε στο μάτι του κυκλώνα.

Ο 13χρονος βρισκόταν στο θέρετρο Ταϊχού στην κινεζική επαρχία Τσετσιάνγκ και εκμεταλλεύτηκε την ερημιά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας για να πραγματοποιήσει το μεγαλεπήβολο σχέδιό του.

Ο έφηβος έχασε τον έλεγχο του πρώτου αεροπλάνου και το έριξε στον φράχτη. Στη συνέχεια ανέβηκε στο δεύτερο αεροπλάνο και το έβαλε μπροστά. Έκανε τρεις γύρους και αφού βαρέθηκε, κατέβηκε, πήρε το ποδήλατό του κι έφυγε.

Την επόμενη ημέρα οι εργαζόμενοι εντόπισαν τα δύο αεροπλάνα εκτός του χώρου αποθήκευσης και το ένα από αυτά χτυπημένο. Άρχισαν να ερευνούν την υπόθεση και θυμήθηκαν ότι ένα περίεργο αγόρι βρισκόταν τις προηγούμενες ημέρες στον χώρο εργασιών των μηχανικών και παρατηρούσε τις επεμβάσεις τους στις μηχανές.

Η αστυνομία έφθασε σπίτι του και ο 13χρονος παραδέχθηκε ότι το έσκασε από το σπίτι χωρίς να τον αντιληφθούν ο πατέρας του και οι αδερφές του με σκοπό να οδηγήσει τα αεροσκάφη. Τελικά η οικογένεια πλήρωσε σχεδόν 400 ευρώ για την επισκευή της ζημιάς στο ένα αεροσκάφος αν και αυτή κόστιζε περίπου 1.000 ευρώ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: