Μπαράζ ανόδου για Πλατανιά, υποβιβασμός για τον Ηρακλή

Κοινοποίηση:
Πλατανιάς - Ηρακλής

Τεράστια σε αξία νίκη επί του Ηρακλή με 2-1 πέτυχε ο Πλατανιάς, με την ομάδα των Χανίων να παίρνει το πολυπόθητο εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου. Υποβιβασμός για «γηραιό» που θα παίζει στην Footbal League και όχι στην Super League 2.

Οι «κυανόλευκοι» από την πλευρά τους δεν τερμάτισαν στις 10 πρώτες θέσεις και ουσιαστικά υποβιβάστηκαν, καθώς δεν θα συνεχίσουν όπως αναφέραμε στην Super League 2, αλλά θα μείνουν στην Football League. Στα του αγώνα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με τον Λουκίνα στο 27′ με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ηρακλή να μην το πανηγυρίζει.

Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου και στο δεύτερο ο Νίλι στο 71′ έκανε το 2-0, με τους «κυανόλευκους» να μειώνουν σε 2-1 με τον Ζιαμπάρη, αλλά να μην καταφέρνουν να πετύχουν κάτι παραπάνω.

Πλατανιάς (Τάτσης): Γκοτ, Ουές, Ποζατζίδης (75′ Πουρζιτίδης), Τσαμούρης, Ρουσσάκης, Μποσέτι, Μάικιτς, Παπανικολάου, Λουκίνας (81′ Παπουτσογιαννόπουλος), Νίλι (88′ Κόρτσταμ), Μπιανκόνι.

Ηρακλής (Τροΐζι): Κάχριμαν, Ζιαμπάρης, Κουκόλης, Γιαννίτσης (81′ Κυζιρίδης), Μουνιόθ, Παναγιωτούδης, Καθάριος (40′ Ρόβας), Κλέιτον, Μπορικό (63′ Πτηνόπουλος), Ντούνης, Περόνε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: