“Μπαμ” στο κόμμα του μπάρμπα Λεβέντη! Συναγερμός στην Ένωση Κεντρώων – Τα βροντάει και την κοπανάει ο….

Κοινοποίηση:
leventis

Ο παραιτηθείς από την θέση του γραμματέα της ΚΟ της Ένωσης Κεντρώων, Γιάννης Σαρίδης, το πρωί, μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες, είπε ότι το ηθικό και σωστό είναι να μιλήσει μετά την συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος. Ερωτηθείς εάν σκοπεύει ακόμα και να ανεξαρτητοποιηθεί, απέφυγε να απαντήσει ευθέως, λέγοντας ότι «αυτά θα τα πούμε αργότερα, εγώ παρατήθηκα από τη θέση του Γραμματέα του κόμματος γιατί κάποιος έπρεπε να αντιδράσει σε αυτή την γελοιότητα…». Κανονικά θα έπρεπε η αντίδραση αυτή να είχε γίνει από το κόμμα, δεν έγινε και το έκανα εγώ….
saridis_
Ο κ. Γιάννης Σαρίδης, επίσης ανέφερε, ότι ζήτησε από τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη να έχει μια συνάντηση μαζί του μετά την ανακοίνωση της παραίτησή του από την θέση του Γραμματέα της ΚΟ, όμως αντί αυτού του ραντεβού ο πρόεδρος συγκάλεσε την έκτακτη αυτή συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος.

Ο κ. Γιάννης Σαρίδης
Να υπενθυμίσουμε ότι χθες ο κ. Γιάννης Σαρίδης παραιτήθηκε από Γραμματέας της ΚΟ της Ένωσης Κεντρώων για την συμπεριφορά του βουλευτή του κόμματος Δημήτρη Καβαδέλλα στην ΔΕΘ και τα όσα μετά είπε προς υπεράσπισή του και σε επιτροπή της Βουλής. Την παραίτησή του ο κ. Γιάννης Σαρίδης γνωστοποίησε με αντίστοιχες επιστολές τόσο στον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση όσο και στον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων.

Ο βουλευτής της ΕΚ Δημήτρη Καβαδέλλας είχε διαμαρτυρηθεί και καταγγείλει την διοίκηση της ΔΕΘ γιατί στην πρόσφατη επίσκεψή του, του ζητήθηκε να περάσει από το Ταμείο και να πληρώσει το εισιτήριο των 7 ευρώ! Ο κ. Γιάννης Σαρίδης στις επιστολές στους αναφέρει πως:

«Με αφορμή το θλιβερό περιστατικό που έλαβε χώρα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, θα ήθελα να εκφράσω την βαθύτατη λύπη μου για τη συμπεριφορά του συναδέλφου βουλευτή κύριου Δημήτρη Καβαδέλλα, για το περιεχόμενο της επιστολής που σας απέστειλε, τις σχετικές δημόσιες εμφανίσεις του, αλλά και τα όσα ανέφερε κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής. Δυστυχώς κύριε πρόεδρε, οι προαναφερθείσες ενέργειες του συναδέλφου , οι οποίες έγιναν ενώ κατείχα τη θέση του γραμματέως στην κοινοβουλευτική ομάδα της Ένωσης Κεντρώων, παρόλο που δεν έπληξαν το κοινοβούλιο εν γένει φοβάμαι ότι θα στιγματίζουν τη βουλευτική ιδιότητα στα μάτια μερίδας της κοινής γνώμης.

Ελπίζω κύριε πρόεδρε πως με την ενέργεια μου αυτή συμβάλλουν στην προστασία του κοινοβουλευτισμού στην χώρα μας σε μια περίοδο πολλαπλών προκλήσεων για το μέλος της Δημοκρατίας μας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: