Μπίλι Τζόε: Σοκαριστικός ξυλοδαρμός για τη γνωστή σχεδιάστρια

Κοινοποίηση:
οοο

Σοκάρουν οι εικόνες από τον άγριο ξυλοδαρμό της γνωστής Ελληνίδας σχεδιάστριας μόδας, Μπίλι Τζόε, η οποία καταγγέλλει ότι κακοποιήθηκε βάναυσα το βράδυ της Κυριακής μέσα στο σπίτι της στο Κολωνάκι από έναν κατά 18 χρόνια μικρότερό της άνδρα.

Πρώην συμμαθητής του γιου της ο δράστης

Ο δράστης, που την έκανε «μαύρη» στο ξύλο, είναι πρώην συμμαθητής του γιου της, που είχε αποκτήσει εμμονή μαζί της και την πολιορκούσε στενά τους τελευταίους μήνες για να υποκύψει στον έρωτά του, αλλά εκείνη τον απέρριπτε.

Αφορμή για το βίαιο ξέσπασμα, όπως λέει η σχεδιάστρια, ήταν η απόφασή της να μετακομίσει σε άλλη περιοχή για να απαλλαγεί από τη διαρκή παρενόχληση και τα βίαια ξεσπάσματα του 39χρονου, ο οποίος αρνούνταν να αποδεχτεί την ερωτική απόρριψη.

«Το τελευταίο διάστημα είχε αποκτήσει εμμονή μαζί μου, εγώ του εξηγούσα ότι δεν γίνεται να είμαστε μαζί, αλλά αυτός επέμενε ότι ήθελε να με παντρευτεί, νόμιζε ότι του ανήκω», αποκαλύπτει  η Μπίλι Τζόε και περιγράφει τα δραματικά περιστατικά που βίωσε τη νύχτα της Κυριακής, αλλά και το παρασκήνιο που προηγήθηκε της βάναυσης επίθεσης.

Έσπασε την τζαμαρία 

«Εκείνο το βράδυ συναντηθήκαμε και πήγαμε στο Καβούρι να μιλήσουμε ήρεμα. Όταν επιστρέψαμε -και ενώ νόμιζα ότι είχε αποδεχτεί την απόφασή μου να μετακομίσω– του ζήτησα να με βοηθήσει με μια κούτα», εξηγεί η σχεδιάστρια, που περιγράφει με τρεμάμενη φωνή: «Την ώρα που βρισκόμουν στην κρεβατοκάμαρα, άρχισε ξαφνικά να ουρλιάζει λέγοντας «ξέρω με ποιον τα έχεις φτιάξει» και αρπάζοντας ένα σίδερο, έσπασε την τζαμαρία της πόρτας του υπνοδωματίου».

Με τα σημάδια στο πρόσωπό της να μαρτυρούν ανάγλυφα το μένος του 39χρονου, η Μπίλι Τζόε περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε. «Με έπιασε από την πλάτη, με χτύπησε στο κρεβάτι και μετά στη βιβλιοθήκη και εγώ προσπάθησα να τον δαγκώσω για να γλιτώσω από τα χέρια του! Τότε πήρε μια βαλίτσα χειρός που είχα ετοιμάσει για τη μετακόμιση και άρχισε να με χτυπά, πρώτα στο σώμα και μετά στο πρόσωπο, ενώ φώναζε «θα σε σκοτώσω»».

Πολιορκούσε την Μπίλι Τζόε, τον απέρριψε και εκείνος θόλωσε

Όπως λέει η Μπίλι Τζόε, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 39χρονος ασκούσε βία πάνω της, αφού τον τελευταίο χρόνο έμοιαζε να μην μπορεί να διαχειριστεί το γεγονός ότι η σχεδιάστρια ήθελε η σχέση τους να παραμείνει φιλική.

«Στην αρχή είχαμε μια πολύ καλή φιλική σχέση, τον ήξερα από μικρό, ήταν συμμαθητής του γιου μου στη Μαράσλειο. Τον συνάντησα τυχαία πριν από δύο χρόνια, όταν είχα βγάλει τον σκύλο βόλτα και, μάλιστα, τότε μου είπε ότι το σπίτι του ήταν σχεδόν απέναντι από το δικό μου», περιγράφει.

«Ήταν πολύ πρόθυμος και με βοηθούσε σε πολλά πράγματα. Όμως στην πορεία, ίσως γιατί αισθάνθηκε ότι είχε δώσει, αποφάσισε ότι είχε έρθει η ώρα για να πάρει», συνεχίζει και εξηγεί πως ο 39χρονος την απειλούσε, την εξύβριζε, ενώ αρκετές φορές έστηνε καρούλι κάτω από το σπίτι της. Μάλιστα, είχε κάνει ζημιές και στο κατάστημά της στο Κολωνάκι.

«Αποφάσισα να μετακομίσω, ώσπου να ηρεμήσουν τα πράγματα, αλλά το γεγονός ότι δεν του αποκάλυψα πού θα πάω τον έκανε έξαλλο!» λέει η σχεδιάστρια, που βρήκε το κουράγιο μετά τον άγριο ξυλοδαρμό να πάει στο αστυνομικό τμήμα και να καταθέσει μήνυση για σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή.

«Επιδημία» άγριων ξυλοδαρμών σαρώνει τη showbiz

Σε βάρος του 39χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη και παραπέμφθηκε να δικαστεί από το Αυτόφωτο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, ενώ έως τότε παραμένει υπό κράτηση. «Δεν θέλω να τον εκδικηθώ ή να του κάνω κακό. Για μένα είναι ένα παιδί που χρειάζεται βοήθεια», τονίζει η σχεδιάστρια.

Η Μπίλι Τζόε είναι το πιο πρόσφατο από τα θύματα της μάστιγας της κακοποίησης, που δεν έχει αφήσει ανέγγιχτη τη showbiz. Πριν από περίπου δύο εβδομάδες τα δολοφονικά χτυπήματα του μπασκετμπολίστα Μανώλη Παπαμακάριου είχε δεχτεί η πρώην σύντροφός του, Μαντώ Τζαβάρα και μάλιστα δημοσίευσε η ίδια τις φωτογραφίες της φρίκης από την άγρια επίθεση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ξεκάθαρα πρόκειται για υπόθεση Ερωτοδικείου

  2. Κυρία μου με κάποιον που σε παρενοχλεί σεξουαλικά δεν πας στο Καβούρι.. τον αποφεύγεις σαν τον διάολο. Δεν έχεις να συζητήσεις τίποτα μαζί του. Θα ξεχάσουμε αυτά που ξέρουμε με κάτι σαν εσάς.

Comments are closed.