«Μπάχαλο» με τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών – «Φράκαραν» τα αποτελέσματα της σταυροδοσίας! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Τεράστιο «μπάχαλο» έχει προκληθεί με τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών, και συγκεκριμένα με την σταυροδοσία των υποψηφίων Ευρωβουλευτών.

Συγκεκριμένα, από την Δευτέρα 3 Ιουνίου μέχρι και σήμερα, δεν έχει προχωρήσει καθόλου η ενσωμάτωση των σταυρών, κι έτσι τα αποτελέσματα έχουν «κολλήσει» στο 73,34%.

Αυτό σημαίνει πως παρ’ότι έχουν περάσει δύο εβδομάδες από το βράδυ της 26ης Μαΐου, οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές ακόμα δεν ξέρουν πόσους σταυρούς έχουν πάρει!

«Φράκαραν» και οι δίκες

Δικαστικές πηγές επίσης αναφέρουν πως σε πολλές περιοχές που υπήρξε και δεύτερος γύρος, ο φόρτος εργασίας ήταν ακόμα μεγαλύτερος, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η ενσωμάτωση των σταυρών.

Η προθεσμία για την ολοκλήρωση της καταμέτρησης έληγε στις 7 Ιουνίου, ωστόσο δόθηκε παράταση μέχρι τις 14 του μήνα. Μέχρι τότε έχει δοθεί εντολή τα Πρωτοδικεία να μην κάνουν καμιά δίκη, προκειμένου να ασχοληθούν μόνο με τα αποτελέσματα.

Το θέμα σχολίασε και ο νυν ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης, με ανάρτησή του στο twitter.

 

«Θύμα» το ΚΚΕ

Μεγαλύτερο θύμα αυτού του αλαλούμ φαίνεται πως είναι το ΚΚΕ, καθώς ακόμα δεν ξέρει ποιον εκλέγει δεύτερο ευρωβουλευτή! Κι αυτό καθώς ο Λευτέρης Νικολάου – Αλαβάνος και η Σεμίνα Διγενή έχουν διαφορά μόλις 1.000 σταυρών περίπου, έχοντας την τάση να μειώνεται λίγο πριν «φρακάρει» η καταμέτρηση.

Μπορεί στο Κομμουνιστικό Κόμμα  οι υποψήφιοι να μην «ανταγωνίζονται» μεταξύ τους για την εκλογή, ωστόσο… σίγουρα θα βοηθούσε το να γνωρίζουν ποιος θα κάνει δεύτερο σπίτι του τις Βρυξέλλες και ποιος… μένει Ελλάδα.

Αυτό είναι το δεύτερο πρόβλημα που εμφανίζεται στα αποτελέσματα των εκλογών φέτος, αφού το πρώτο ήταν η λάθος επισήμανση των όσων εκλέγονται δημοτικοί σύμβουλοι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Καλά, σε δυο ωρες ήξεραν πως ο κούλης ηταν και πρώτο κόμμα.. και 3 βδομάδες μετά και δεν εχουν μετρηθεί όλοι οι ψήφοι? Και πώς ήξεραν τότε το ποσοστό “νικης” οι νουδεν και βγήκαν και πανηγύριζαν; Στοιχειώδη μαθηματικά δεν ξέρει κανείς τους; Και αυτοι στο υπουργειον εσωτερικων.. σε ποιά μαθηματική εξι σωσης βασίστηκε και τα έβγαλε! Στου κωλοχανειου σπούδασαν οι υπαλληλοί τους…; Δεν διάβασαν ποτέ τον Νόμο που λέει πως, αν δεν καταμετρηθουν ΟΛΟΙ οι ψηφοι απαγορεύεται να δώσεις το αποτέλεσμα γιατι οφείλεις να σεβαστείς ολους τους ψηφοφόρους! Και τον τελευταίο ψήφο! Αλλιως, γιατί πήγαν τότε και ψήφισαν; Πού εκτιμήθηκε ο δικος τους ψήφος; Ε, γιατι να παει τότε να ξαναψηφίσει..;
    ..
    Δεν πιστεύω πως υπάρχει λογικος άνθρωπος που πιστεύει αυτή την θεστρική παράσταση των κομματων πως λέγεται, δημοκρστικες εκλογες, έτσι;
    Αμφιβάλω αν πηρε ο κουλης 16-17% επι του συνόλου των ψηφοφόρων! Και, αυτων, που δεν πήγαμε συνταγματολόγε τού κώλου βενιζέλε! Έχουμε και εμεις ΛΟΓΟ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΜΑΣ! Δεν το κάναμε γιατι είμαστε βολεμένοι ή οχαδερφιστές, αλλά για να στείλουμε το μήνυμα οτι δεν θελουμε κανεναν απο ΟΛΟΥΣ εσας! Μικρά ή μεγαλα κόμματα! Σας συχσθηκαμε ολους! Και κυριως, εσας τους συνήθεις ύποπτους! Πώς αλλιως θα σας στείλουμε την γνώμη μας; Μέσο τής αποχης μας φυσικά, γιατί ξέρουμε πως και το λευκο ή το άκυρο (το ιδιο ακριβως πράγμα ειναι μπουρτζόβλαχοι / ο ενας επιλέγει το λευκό και εννοεί: “η σιωπή μου προς απαντησή σας” και ο άλλος θέλει να εκφραστει “πάρε μια μούτζα!” ή τους διαγράφει ολους, ή το σχίζει…), θα το μοιραστείτε αναμετσξυ σας! Αποφασίζεις, λοιπόν, εσυ πολιτικάντη για μένα…;

    ..Και είσαι εσύ, ο “δημοκράτης”, αλλά αν ερθει ο Στρατιωτικός και σε πιάσει και σε χωσει στη φυλακή, γιατί αυτό θέλει η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού (αποχή, λευκά και άκυρα), θα είναι αυτός ο φασίστας??????
    ..
    ΟΧΙ κ@ριόλη πολιτικάντη, ΕΓΩ Ο ΛΑΟΣ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!!!

Comments are closed.