“Μπάτε, σκύλοι, αλέστε” η Ελλάδα! Κλοπή στο ΑΧΕΠΑ: Έπαιρναν με τη βία τα κινητά των ασθενών (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
axepaskyli1-768x374

Η ΠΟΕΔΗΝ, που καταγγέλλει ότι έγινε ληστεία με λεία τρεις υπολογιστές και θύματα ασθενείς, που έχασαν κινητά και χρήματα που είχαν κρύψει κάτω από τις κουβέρτες, χαρακτηρίζει το ΑΧΕΠΑ «Ξέφραγο αμπέλι».

Σύμφωνα με το σωματείο των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία, οι ληστές μπήκαν για άλλη μια φορά στα Γραφεία της Διοίκησης, που στεγάζονται σε πενταώροφο κτίριο που είναι απομονωμένο και αφύλακτο τη νύχτα.

Αφού έκαναν άνω-κάτω το χώρο, «κατέστρεψαν τα Γραφεία Προμηθειών – Υλικού και έκλεψαν τρεις υπολογιστές. Πήγαν και στο πάνω όροφο του κτιρίου που στεγάζεται η Α’ Παθολογική κλινική και κλέψανε κινητά και χρήματα από τα κρεβάτια των Ασθενών. Μάλιστα τους πήραν με την βία τα κινητά τα οποία είχαν κρύψει κάτω από τις κουβέρτες».

Οι ληστές έγιναν αντιληπτή από τη μοναδική καθαρίστρια που υπήρχε στο κτίριο, που ειδοποίησε την προϊσταμένη που εφημέρευε και κατόπιν ειδοποιήθηκε η αστυνομία, που έφτασε κατόπιν εορτής.

axepaskyli-768x1024

Η ΠΟΕΔΗΝ απέστειλε επιστολή προς τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό, με την οποία ζητά άμεση πρόσληψη προσωπικού ασφαλείας «πριν είναι πολύ αργά».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει:
Για άλλη μια φορά σήμερα τα ξημερώματα το ΑΧΕΠΑ στο στόχαστρο ληστών!!! «Ξέφραγο αμπέλι!!!»

Σήμερα 4 τα ξημερώματα μπήκαν για άλλη μια φορά ληστές στα Γραφεία Διοίκησης που στεγάζονται στο πενταώροφο κτίριο που είναι απομονωμένο και εντελώς αφύλακτο τη νύκτα. Έκαναν άνω – κάτω το χώρο, κατέστρεψαν τα Γραφεία Προμηθειών – Υλικού και έκλεψαν τρεις υπολογιστές. Πήγαν και στο πάνω όροφο του κτιρίου που στεγάζεται η Α’ Παθολογική κλινική και κλέψανε κινητά και χρήματα από τα κρεβάτια των Ασθενών. Μάλιστα τους πήραν με την βία τα κινητά τα οποία είχαν κρύψει κάτω από τις κουβέρτες. Τους αντιλήφθηκε μια καθαρίστρια, η μοναδική που υπήρχε στο κτίριο εκείνη την ώρα. Ειδοποίησε την εφημερεύουσα Προϊσταμένη και εκείνη την αστυνομία.

Η αστυνομία έφτασε κατόπιν εορτής!!!

Απανωτά τα περιστατικά κλοπών, βίας και κανένα μέτρο. Πότε θα ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιοι όταν θρηνήσουμε θύματα;;;

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Μην αναρωτιομαστε γιατη η αστυνομια εχει εξαφανιστει,ειναι απασχολημενη με την διακηνηση η ελεγχο των ναρκωτικων(25δις ευρω κερδη ειναι αυτα μονο το 2017).Εαν οχι τουλαχιστον τους κανει πλατες η Γ.Α.Δ.Α. Σε καθε γειτονια θα δειτε»απορους» και ανεργους εισοδηματιες επιδοματων αθιγγανους(οδηγων οχηματων τελευταιας γενιας και χωρις διπλωματα και προσωπικο α.φ.μ φυσικα) κ τις οικογενειες τους(συνηθως τους εχουν «αποθηκουλες τους» για την «πραματια τους») αλβανους κλπ- κ φυσικα παντα ο «εγκεφαλος» ειναι ελληνας..Καληνυχτα ελλαδα..

  2. Οταν οι κομμουνιστες μιλουν για ελευθερια ισοτητα και δικαιοσυνη , δεν εννοουν την δικη σας , αλλα των αποβρασματων της κοινωνιας και των αλλοδαπων εγκληματιων
    Αμ πως….!

Comments are closed.