Μπάγια Αντωνοπούλου: Η τυχαία συνάντηση με τον Γιώργο Παπαδάκη! – Τρομερό παρασκήνιο! «Τον είδα τυχαία και μου είπε…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Η Μπάγια Αντωνοπούλου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Ooh la la” και αποκάλυψε τη συνάντηση που είχε με τον Γιώργο Παπαδάκη σε φούρνο στην Πεντέλη όλα αυτά για πρώτη φορά μετά τον μεγάλο τους καβγά.

Βέβαια, είπε τα καλά της λόγια για τον δημοφιλή παρουσιαστή

«Οχτώ χρόνια είναι πολλά. Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ο μέντοράς μου. Με αυτόν ξεκίνησα, έκανα τα πρώτα μου βήματα, δεν μπορώ να το ξεχάσω. Ότι τελειώνει μια συνεργασία δεν σημαίνει ότι τελειώνουν και τα συναισθήματα που έχεις με έναν άνθρωπο. Άλλο οι δουλειές, άλλο οι προσωπικές σχέσεις.

Έτυχε Παραμονή Χριστουγέννων και συναντηθήκαμε, γιατί μένουμε και οι δύο στην Πεντέλη, συναντηθήκαμε στον φούρνο. Εκείνος είχε πάει να πάρει τσουρέκι κι εγώ καφέ. Αγκαλιαστήκαμε, φιληθήκαμε, μου έδωσε τις ευχές του για το νέο μου ξεκίνημα. Και απλά του χρωστάω πολλά και τον ευχαριστώ για ότι έκανε για μένα», είπε η Μπάγια Αντωνοπούλου.


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Μας τα έκανες μπαλονια.Δεν έπρεπε να φυγεις απο την εκπομπή

  2. Συγνώμη μπαντάμ αλλά θα μας τα κάνεις τσουρέκια για το τι έγινε με τον γέροντα?Θα μας πουλάς το σκηνικό μήπως πάρεις καμια εκπομπούλα?Ανύπαρκτη

Comments are closed.