«Μουνόπ@νο»… «δεν το έκανα εγώ ο άλλος το έκανε»… «Βγάλτε του τα ρούχα…..». Έφτυνε αίμα! Η στιγμή που κρατούμενοι ξυλοκοπούν τον 19χρονο Αλβανό δολοφόνο της Ελένης! (ΒΙΝΤΕΟ 18+)

Κοινοποίηση:
ΑΛΒΑΝΟΣ

Στο βίντεο ακούγεται ο ίδιος να φωνάζει «δεν το έκανα εγώ, ο άλλος το έκανε», ενώ ένα από τα άτομα που μπήκαν στο κελί δίνει εντολή: «Βγάλτε του τα ρούχα!» και αρχίζουν να τον κλωτσούν πριν τον αφήσουν αιμόφυρτο.

Δείτε το βίντεο!


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Η φυλακη οι δρομοι και γενικοτερα δεν εχει διαιτητη να σε βγαλει για μετρημα δεν εχει διλεπτανκαι τριλεπτα αν πεσεις κατω τελος…ο καθενας παιρνει οτι του αξιζει τελικα..

  2. Μετα το αποτροπαιο εγκλημα που εκαναν, το καλυτερο που εχουν να κανουν τα δυο αυτα θρασυδειλα κοπροσκυλα, που ο ενας τα ριχνει στον αλλον, ειναι να πανε να αυτοκτονησουν, αλλα και αυτο για να το κανουν πρεπει να εχουν αρ….α και αυτοι δεν εχουν!!!!

  3. Προφανώς και η τιμωρία του για την δολοφονία της άτυχης κοπέλας θα πρεπει να είναι παραδειγματικη. Αυτος που πρέπει να επιβάλει αυτή την τιμωρία θα πρέπει να είναι το ίδιο το κράτος που προφανώς και δεν κάνει και όχι οι συγκρατούμενοι του (όμοιοι του κατά τα άλλα ) ,με την ανοχή σωφρονιστικού συστηματος .

  4. Αυτή είναι η καταδίκη σου καθίκι….και αυτή και χειρότερη πρέπει να είναι και του αλλού. Να πως πέφτουν τα παντελόνια, αμέσως ο ένας τα ρίχνει στον άλλο σαν γυναικούλες!! Αυτό το ξύλο έπρεπε να το ρίχνει το ίδιο το κράτος σε τέτοια καθίκια! Σε τέτοια αποτρόπαια εγκλήματα όχι ισόβια που στην Ελλάδα είναι από 1 μήνα μέχρι 5 χρόνια βασανιστήρια έπρεπε να γίνονται! Αντε γιατί πολλοί ξεφύγαμε και πολύ Δημοκρατεψαμε! Κι επειδή ήταν και γαμιάς γαμήστε τον κιολας να βγει κουνίστρα!!!!

  5. Γαμηστε τον ρε τι μπατσακια ηταν αυτα; ξαφνικα την εχασε τη μαγκια του;

  6. κρεμασμα κατευθειαν και μετα και καλα αυτοκτονια το αλβανικο αρχοιδι στα υποψην στα παιδια της φυλακης καπποια στιγμη γιατι τον προστατευουν τωρα οι αθλιοι Συριζεοι…..

  7. Όπου και να σταθούν για το υπόλοιπο της πινης τούς το ξύλο θα συνεχίζεται! Και αυτή την φορά χωρίς κάμερες για να βλέπει ο κόσμος !αυτή είναι η φυλακή που κάνεις δεν ξέρει. ..Όταν πρόκειται για τέτοια αδικήματα βιαστές και παιδεραστές τους τσακίζουν στις φυλακές με την ανοχή των σωφρονιστηκων !!

  8. Θα του κάνουν την σουφρα σουρωτήρι. Και μπραβο τους.Να δει τι νταης θα βγει απο εκει μέσα.

  9. o ψευτονταης μαθαινε κικ μποξ για να σκοτωσει τελικα μια αδυναμη κοπελα…του ευχομαι μαρτυρικο θανατο, αφου στην μπανανια οι εγκληματιες σε 5-7 χρονια βγαινουν

  10. σιγα το ξυλο…
    σε οποιαδηποτε φυλακη οποιασδηποτε σοβαρης χωρας θα τον ειχαν πετσοκοψει και ξεκωλιασει…
    να ειναι καλα οι τσιγγανοι εδω που του ριξαν συμβολικα μερικες φαπες του τουρκαλβανικου κτηνους

Comments are closed.