Μοίρες αμφίβιων Καταδρομών: Η «ασπίδα» του ΕΣ στο Αιγαίο (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
antartopolemos_yk_a_exam_2008_zmak

Οι Αμφίβιοι Καταδρομείς είναι η δύναμη του ΣΞ που θα επωμιστεί την προστασία των ελληνικών νησιών.

Επανδρώνουν νησιά, νησίδες και βραχονησίδες.

Οι αμφίβιες μοίρες καταδρομών Η’ Μ.Α.Κ, Α’ Μ.Α.Κ., Γ’ Μ.Α.Κ., Θ’ Μ.Α.Κ., Ι’ Μ.Α.Κ., Ζ’ Μ.Α.Κ., είναι οι μονάδες σε υπηρεσία των Ελλήνων Αμφίβιων Καταδρομέων (Μυτιλήνη, Χίος, Σάμος, Κως, Ρόδο…)

Δείτε τα βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Εσύ μωρη Μαγδαληνή όταν υπηρετησης ποτέ στον ελληνικό στρατό έλα και μίλα. Εάν εννοείς τις μόνιμες αδελφές στρατιωτικούς είμαι μαζί σου.

  2. ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΑΝ “ΜΟΝΑΔΑ ΑΜΦΙΒΙΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ” ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΑΖΕ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΦΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ

    1. Ρε άνθρωπε άσε τις μαλ@κίες.Γιατί ζητάς από τους στρατιωτικούς να κάνουν αυτό που δεν έχεις τα κότσια να κάνεις εσύ.Δεν λέω να φας εσύ τα πολιτικά παχύδερμα,λέω απλά να μην τους ψηφίσεις!!!Δηλαδή εσύ γουστάρεις να ψηφίζεις να παχύδερμα για να έχεις το βύσμα σου και να βολευτείς,αλλά όταν τα παχύδερμα δεν σου κάνουν την δουλίτσα,θέλεις ο στρατός να βγάλει το φίδι απ την τρύπα ε;Και γιατί,για να πηγαίνεις μετά στο αεροδρόμιο με το κεράκι στο χέρι φωνάζοντας “ε ε έρχεται” και να το παίζει αντιστασιακός μπας και τσιμπήσεις καμιά συνταξούλα ε;Αμ δεν πάει έτσι…Να ξέρεις οι στρατιωτικοί(δεν είμαι στρατιωτικός),είδαν τι έπαθαν οι απριλιανοί και έτσι δεν έχουν καμία όρεξη να βάλουν το κεφάλι τους στην λαιμητόμο για κάτι ανθρωπάκια που με την πρώτη ευκαιρία θα προσκυνήσουν τα παχύδερμα που τώρα βρίζουν.Όποιος θέλει “αλλαγή” θα πρέπει πρώτα να αλλάξει ο ίδιος και να πάψει να είναι ραγιάς και όχι να ζητάει από άλλους να παίξουν κορόνα-γράμματα το κεφάλι τους για πάρτι του!

Comments are closed.