“Μια τρύπα στο νερό” η επίσκεψη Κουμουτσάκου στην Άγκυρα! Έφυγε άπραγος!

Κοινοποίηση:
koumoutsakos_

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιώργου Κουμουτσάκου, στην Άγκυρα.

Ο Κουμουτσάκος συναντήθηκε με τον υπουργό Εσωτερικών της Τουρκίας, Σουλεϊμάν Σοϊλού, τον υφυπουργό Εσωτερικών, Ισμαήλ Τσατακλί, και τον υφυπουργό Εξωτερικών, Γιαβούζ Κιράν, κατόπιν πρωτοβουλίας της τουρκικής πλευράς.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν στη μεταναστευτική πρόκληση με έμφαση στην αποτελεσματική εφαρμογή της Κοινής Δήλωσης ΕΕ- Τουρκίας. «Σε αυτήν, την πρώτη επικοινωνία, η ελληνική πλευρά επανέλαβε μετ’ επιτάσεως τη θέση της, ότι όλα τα μέρη οφείλουν να κάνουν αυτό που τους αναλογεί. Η Τουρκία να εκριζώσει τα δίκτυα διακινητών και να αποτρέψει αποτελεσματικά τη δημιουργία νέων μεταναστευτικών οδών προς την Ευρώπη. Η Ελλάδα να ενισχύσει τις επιστροφές προς την Τουρκία, όπως έχει ήδη αποφασίσει η ελληνική κυβέρνηση. Τέλος, η Ευρώπη να αναγνωρίσει το βάρος των περίπου τεσσάρων εκατομμυρίων προσφύγων και μεταναστών που έχει δεχθεί η Τουρκία στο έδαφός της», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Συμφωνήθηκε, τέλος, η διαμόρφωση διαύλου απ´ευθείας επικοινωνίας σε πολιτικό επίπεδο, ο οποίος θα λειτουργεί εκ παραλλήλου με το δομημένο υπηρεσιακό και επιχειρησιακό διάλογο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Αυτός δεν είναι που πριν μερικά χρόνια έφαγε σφαλιάρες και έτρεχε σα το λαγό να κρυφτεί. Το πάει φιρί φιρί και πάλι με τις αποφάσεις που παίρνει η κυβέρνηση.

  2. τι περιμενεις απο καποιον που καποτε οι προγονοι του, τους πεταγαν κουμουτσακια οι αλλοι και αυτοι ετρεχαν και τα αρπαζαν να χορτασουν την ξελιγωμαρα τους… γεια σου μεγαλε πολιτικε ανηρ… της σαχλαμαροδημοκρατιας των μητσοτακηδων…

  3. ο γυαλακιας της καρπαζας πηγε ντζαμπα ηπιε εφαγε αφου τους τα πληρωνουμε εμεις οι μαλακες φορολογουμενοι για να κανει μια τρυπα στο νερο βρε τσουτσουνακο πηγαινε καλητερα στιν Μορια να ξεσκατωσεις κανα μεμετη και οχι μονο…… αχρηστε τουλαχιστον εκει θασε χρησιμος……..

Comments are closed.