Μητσοτάκης: «Ο Τσίπρας διχάζει, ενώ εγώ επιμένω να ενώνω!»

Κοινοποίηση:
Κυριάκος Μητσοτάκης

Στην ειδοποιό διαφορά που τον χωρίζει από πλευράς αντίληψης και γενικότερης αντιμετώπισης της μέχρι τώρα προεκλογικής εκστρατείας του με τον Αλέξη Τσίπρα αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας από την Κρήτη, όπου περιοδεύει αυτό το σαββατοκύριακο. Κατακεραύνωσε για ακόμη μία φορά τις μεθοδεύσεις του Πρωθυπουργού:
«Δεν υπάρχει καμία προσωπική αντιπαράθεση με τον πρωθυπουργό» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ απαντώντας σε σχετική ερώτηση. «Όσο αυτός επιμένει να διχάζει, τόσο εγώ θα επιμένω να ενώνω και να μιλάω για το μέλλον της χώρας μας. Αυτό, εξάλλου, είναι που σήμερα ενδιαφέρει τους Έλληνες πολίτες. Θα αξιοποιήσουμε πλήρως την τελευταία εβδομάδα πριν από τις εκλογές να παρουσιάσουμε τη θετική μας πρόταση για μια φωτεινή, για μια αισιόδοξη Ελλάδα», συμπλήρωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Αναφερόμενος στο βασικό δίλημμα των εκλογών, ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι είναι «μεγάλη πολιτική αλλαγή ή διατήρηση της πολιτικής στασιμότητας. Η πολιτική αλλαγή την οποία ορματίζεται η Νέα Δημοκρατία, είναι μια πολιτική αλλαγή που αφορά όλους τους Έλληνες. Είναι μια πολιτική αλλαγή με την οποία θα γίνει πράξη η πολιτική μας για χαμηλότερους φόρους, για περισσότερες και καλύτερες δουλειές, για ασφάλεια, για καλή δημόσια παιδεία, για καλή δημόσια υγεία. Και αυτό το μήνυμα είμαι σίγουρος ότι είναι ένα μήνυμα το οποίο θα βρει μεγάλη ανταπόκριση ειδικά εδώ στην Κρήτη».

Ο πρόεδρος της ΝΔ περπάτησε στο κέντρο του Ηρακλείου και συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής. Στη συνέχεια, συναντήθηκε με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη. Επόμενος σταθμός της περιοδείας του κ. Μητσοτάκη είναι το Ρέθυμνο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: