Μητροπολίτης Ιερεμίας: “Κινδυνεύει η Πίστη μας Χριστιανοί – Πρέπει να πολεμήσουμε” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Capture

Την έντονη αντίδρασή του για τις προωθούμενες αλλαγές εξέφρασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως, κ. Ιερεμίας, κάνοντας λόγο για «βρώμικο διάταγμα»

«Στις μέρες μας δυστυχώς θέλουν να αλλάξουν το Σύνταγμα και να στήσουν ένα σύμφωνο θρησκευτικής ουδετερότητας, να καταργήσουν το σταυρό από τη σημαία, να διώξουν την θρησκεία από τα σχολεία και τις ένοπλες δυνάμεις» δήλωσε κατά τον εορτασμό του Αγίου Νικολάου, Πολιούχου Μεγαλοπόλεως. Ο Σεβασμιώτατος υπογράμμισε ότι οποιοδήποτε σύμβολο θυμίζει τη θρησκεία καταργείται:

«Κινδυνεύει η η πίστη μας Χριστιανοί. Εμείς οι Δεσποτάδες , εμείς  οι Παπάδες θα πολεμήσουμε και σας θέλουμε δίπλα μας» υπογράμμισε και πρόσθεσε:» 80 Δεσποτάδες, όλη η ιεραρχία -δεν ξέρω ο αρχιεπίσκοπος, είμαστε ενωμένοι. Ο Αρχιεπίσκοπος ήταν απαθής, εμείς ξεσπαθώσαμε, οι Πελοποννήσιοι περισσότεροι. Έχουμε πάρει απόφαση. Δεν θα επιτρέψουμε στους βρώμικους να βάλουν χέρι στην Εκκλησία»

orthodoxianewsagency.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Θυμιζει λιγακι εκεινο το επικο
    “κινδυνευουν οι τραπεζες χριστιανοι . Πρεπει να σωσουμε τις τραπεζες” που ελεγε ο βοθρολομαιος με το ιδιο παθος.

  2. Αλλο η πιστη μας , και αλλο η θρησκεια σας τραγοι .
    Οταν σας εκλιπαρουσε ο λαος για συμπαρασταση στα συλλαλητηρια για την Μακεδονια , κανατε την παπια , αρουραιοι του κερατα.

    1. Κάνεις μεγάλο λάθος για τι συγκεκριμένο Μητροπολίτη. Ειναι από τους ποιο μαχητικούς. Και αν δεις καλά το βίντεο και αυτός για την πίστη μας μιλάει και για την ουδετερότητα που θέλουν να εφαρμόσουν τα ερπετά.

Comments are closed.