Με ύφος σιγανοπαπαδιάς! Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Ο εφιάλτης στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ και η νέα ζωή στη Μυτιλήνη- ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
mesaropoulou_ar

Για πρώτη φορά μετά την αθώωσή της η Ειρήνη Μελισσαροπούλου -που έγινε γνωστή ως “η Ελληνίδα μοντέλο με την κοκαϊνη” μιλάει για την περιπέτειά στης στον Αντώνη Σρόιτερ και την εκπομπή Αυτοψία
Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου πλέον προσέχει πολύ την εμφάνιση της. Η εικόνα της με πουκάμισο και σακάκι θυμίζει πιο πολύ τραπεζικό υπάλληλο, ή υποψήφια για τις δημοτικές εκλογές.

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου μίλησε για τον εφιάλτη που πέρασε 17 μήνες στη φυλακή

Έζησε τον εφιάλτη, καθώς βρέθηκε στα καλά καθούμενα κρατούμενη σε ένα κράτος, του οποίου οι φυλακές και το ποινικό σύστημα είναι πολύ σκληρό. Ο λόγος για την Ειρήνη Μελισσαροπούλου, η οποία πιάστηκε στο Χονγκ Κονγκ με κοκαΐνη στις αποσκευές της και προφυλακίστηκε σε σωφρονιστικό ίδρυμα της Κίνας.

Η νεαρή Ελληνίδα μίλησε για τα όσα εφιαλτικά έζησε από τον Νοέμβριο του 2017 όταν και συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνη. Όπως είπε στον Alpha την παγίδευσε στην Αιθιοπία ένας «αδερφικός» όπως τον χαρακτήρισε φίλος της από τη Ρουμανία.

«Είχα πάθει σοκ. Έκλαιγα. Δεν υπήρχε ούτε μεταφραστής εκεί πέρα ούτε κάποιος να μου εξηγήσει τι γινότανε και για ποιο λόγο βρίσκονταν τα ναρκωτικά στην τσάντα» είπε η Ειρήνη Μελισσαροπούλου. Για τα όσα βίωσε τόνισε: «Είχα δει τα πάντα. Να έρχονται στη μούρη μου μπροστά και να μου λένε: “Τι θέλεις; Πες μου τι θέλεις; Θέλεις να σε χτυπήσω ; Και με βρίζανε”».

Για τη λυτρωτική στιγμή της αθώωσης επεσήμανε: «Πάγωσα! Έτρεχε ο ιδρώτας, ήμουνα χάλια! Μόλις ακούστηκε το “not guilty” καταρρέει η μαμά μου, καταρρέει ο μπαμπάς, καταρρέει ο κύριος Κεχαγιόγλου, μέσα στη χαρά ήτανε!»

Ο συνήγορος, Σάκης Κεχαγιόγλου είπε για την υπερασπιστική γραμμή που ακολουθήθηκε: «Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε όσες περισσότερες αμφιβολίες μπορούμε για την ενοχή της. Περιγράψαμε πώς αντέδρασαν οι τελωνειακοί όταν είδαν την αντίδραση της, είχε βάλει τα κλάματα , συγχυσμένη, και της είπα παίζοντας το ρόλο του διαβόλου, ότι “μπορεί να έβαλες τα κλάματα επειδή σε έπιασαν”, αλλά η πρώτη αμφιβολία δημιουργήθηκε», είπε και πρόσθεσε: «Δεν υπήρχαν κινητά τηλέφωνα, διευθύνσεις ανθρώπων που να την περιμένουν στο Χονγκ Κονγκ, κάποιον ανταποκριτή, δεν είχε τέτοιο θέμα η Ειρήνη. Είπε ότι πήγε να κάνει μια φωτογράφιση και φαινόταν αληθοφανές». Σύμφωνα με τον κ. Κεχαγιόγλου αυτά ήταν στοιχεία που συνέβαλαν στην αθώωση της Ειρήνης Μελισσαροπούλου. Είναι μια όμορφη κοπέλα και δημιουργήθηκε αμφιβολία κατά ποσό είναι βαποράκι. Ήταν ντυμένη εκθαμβωτικά με κόκκινη φούστα ψηλές δερμάτινες μπότες, όποιος θέλει να κρυφτεί δεν θέλει να τραβήξει προσοχή».

Το μοντέλο ζει πλέον στην πατρίδα της, τη Μυτιλήνη και προσπαθεί να αφήσει πίσω της τον εφιάλτη και να φτιάξει από την αρχή τη ζωή της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Να χαρώ εγώ κόρη που έκαναν οι κακόμοιροι γονείς. Τα λεφτά για την απόδραση από το Χονγκ Κονγκ πότε θα τα ξεπληρώσει δεν μας είπε. Αν κατέβει στην Αθήνα να έρθει Κολωνάκι να φάμε σούσι. Αλλά τι περιμένεις σε μια χώρα που οι χήρες μαφιόζων και εκβιαστών της νύχτας γίνονται τηλεοπτικές σταρ και πρώτα ονόματα στην πίστα! Ξεπεσμός για τον Σρόιτερ…

  2. Αθώα, αθώα πανηγυρικά. Ήταν μια αγαθή αντιρατσίστρια που έκανε παρέα με Αφρικανούς και Ρουμάνους και την παρεξήγησε ο κόσμος. Μόνο Κοκα Κόλα zero έπινε το κορίτσι. Εγώ την πιστεύω πάντως ρε παιδιά.

  3. Επήγα στην Αραπιά για λούτσους επροχθές. Έφαγα αράπικο λούτσο εκεί κάτου ‘γω.

  4. Είσαι άτυχη μωρή, σε έπιασαν με την πρέζα που προόριζες να ταίσεις τα παιδιά μας. ΕΞΙ κιλά επιπλέον δεν τα κατάλαβες ? Πια είσαι μωρή? Ο αρσιβαρίστας Πύρρος είσαι? Για αυτό (επειδή είσαι αθώα περιστερά) έβαλες μεγαλοδικηγόρους να σε αθωώσουν?

  5. ….θα γινη η δευτερη αγια Ελενη και αυτη μεσα απο τον ”ρολο” της σαν την Ρουθ [με τα ναρκωτικα στα μπουτια της….]

  6. Τι την γυροφέρνετε ,,ενα πουτανακι συνοδειας με 3κιλά κοκα που δεν ‘ηξερε οτι ηταν σε ενα σακο με 2 βρακιά ενα σουτιεν και ενακουτι προφυλακτικα ,,προσωπικα της αντικείμενα ,,Κούληδες δεν είμαστε …αντε και υπουργο τουρισμου ,,ξερει ο συριζα απο τετοιες

  7. Αντί να το βουλώνει, γυρίζει και προκαλεί. Και αν το “μοντέλο” που κυκλοφορεί ανάμεσά μας είναι ένα μεγάλο πρόβλημα, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι όλοι αυτοί που της δίνουν μόνιμο στασίδι και την προβάλουν. Δηλαδή, τι θέλουν να μας πουν;;; Βέβαια, αν κοιτάξουμε ποιοί είναι αυτοί οι αβανταδώροι, δεν χρειάζεται να ξαναδικάσουμε το μικρό, άπειρο και οπωσδήποτε αθώο…” μοντέλο”, δείξε μου τους φίλους σου, να σου πω ποιά είσαι.

    Να περιμένουμε πρόσκληση του “μοντέλου” από τον πρόεδρο της δημοκρατίας και τον αρχιεπίσκοπο;;;

  8. Αντε και γάμο τώρα στην Μυτιλήνη με κανένα καλό παιδί για ξεκάρφωμα. Πολύ παραμύθι η μικρή μας πουλάει.
    Αμα πληρώνεις, παντού η δικαιοσύνη είναι αυθόρμητη!!!!! και αξιόπιστη. χαχαχα!!!

  9. Αυτό που ειπα απ την πρωτη μερα εγινε,θα περιφερεται από καναλι σε καναλι,μετα θα αρχισουν οι ξανθιες στα πρωιναδικα και υστερα η αθωα περιστερα θα βαλει και υποψηφιοτητα με κανενα κομμα,αν στο μεταξυ δεν την -κερδισει- η τηλεοραση. Με την κοκα θα εβγαζε φραγκα,τωρα θα εξασφαληση επαγγελμα.

  10. Στο τέλος θα την κάνουν σταρ. Ότι έκανε κοινωνικό έργο γυρνώντας με την κόκα ανά τον κόσμο.

Comments are closed.