“Με το που έφτασε η φωτιά στο Μοναστήρι της Παναγίας γύρισε ο αέρας” – Πυροσβέστης κατέγραψε ένα “θαύμα” στην Εύβοια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
GYRISE

Ένας πυροσβέστης κατέγραψε με το κινητό του ένα “θαύμα” που συνέβη στο Μοναστήρι της Μακρυμάλλης Παναγίας Θεοτόκου, όταν οι φλόγες το περικύκλωσαν.

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. καικαν μικρα παιδια στο ματι.θελημα θεου κ αυτο.εχουν καει εκκλησιες
    θαυμα κ αυτο..

    1. Μυαλά σαν τα δικά σου,μας έχουν καταστρέψει…

  2. Ναι τωρα παναγια μου και παναναγιτσα μου , αλλα δυο τρεις φορες την ημερα την γαμωσταυριζετε την παναγιτσα υποκριτες.

  3. Εμείς οι άνθρωποι “βλέπουμε” ως ένα σημείο γιατί είμαστε άνθρωποι. Γι αυτό και δεν μπορούμε να δούμε γιατί ένα συμβάν είναι έτσι κ το άλλο είναι αλλιώς, δηλ γιατί κάηκαν στο Μάτι κι εδώ δεν κάηκε το μοναστήρι. Οι άρχοντες του Φωτός έχουν αποστολές, αλλά έχουν και βούληση να κάνουν κάτι σε κάποια συμβάντα εδώ. Όπως για εμάς η ζωή εδώ στη γή είναι σχολείο, για έναν άγγελο η επίβλεψη και η επίδραση σε έναν εδώ με το τρόπο της είναι και γι αυτήν μια εκπαίδευση γιατί υπάρχει ιεραρχία. Μην παρασυρόμαστε από κακόβουλες γνώμες.

  4. Με την ίδια λογική είναι και θαύμα που δεν έκαψε κανένα από τα χωριά της περιοχής, αλλά από την άλλη ήταν θέλημα Θεού να καεί όλο το Μάτι μαζί με τους κατοίκους.

    1. Ναι φιλε μου ηταν θελημα θεου κι αυτο.Θα θελαμε να ξερουμε το λογο αλλα και ισως να μη μπορουσαμε να τον καταλαβουμε.

  5. Ο Θεός άλλαξε την φορά του αέρα για να γυρίσει η φωτιά και να κάψει ότι γλύτωσε…για να σας τιμωρίσει για τις αμαρτίες σας…

  6. Zagklos τραβα να παρεις τη δοση σου γιατι αρχισεςκαι παραμιλας και λες μ@λακιες

  7. Τον μωαμεθανισμο τον αποκαλείς λεπρα;Όχι βέβαια γιστι μόνο ο χριστιανισμός σας ενοχλεί όχι γιατί είστε άθεοι,αλλά γιστι μισείτε ότι Έχει να κσνει με τον Χριστό και την Παναγία,

  8. Άλλοτε με προκαλεί γέλωτα, άλλοτε εμετό, συνήθως με προσγιώνει
    στην πραγματικότα που είναι τα τραυματα που έχει αφήσει η
    λέπρα του χριστιανισμού στην ψυχή των Ελλήνων!

    1. Δυστυχως εισαι λεπρος στην ψυχη και στο μυαλο

    2. τι μλκς είσαι και συ …. βάλτε ρε σεις να παίζει το βίντεο….

    3. φιλε εμπλεξες με αρρωστους Εβραιοχριστιανοταλιμπαν…

  9. Παναγιτσα μου δινε δυναμη σε εμας τους πιστους.

Comments are closed.