Με τα χέρια στις τσέπες, το βλέμμα στο κενό και τα πόδια ανοιχτά ο Τσίπρας στις δηλώσεις με τον σέρβο πρόεδρο! Πόση ΞΕΦΤΙΛΑ πια Θεέ μου με δαύτον που μπλέξαμε! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
tsi6

Στη διάρκεια της κοινής συνέντευξη Τύπου με τον πρόεδρο της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς και ενώ μιλούσε ο κ.Βούτσιτς, ο πρωθυπουργός έδειχνε να μην ξέρει τι να κάνει με …τα χέρια του. Ετσι, αρχικά τα κρατά σταυρωμένα σχεδόν σε στάση προσευχής, στο ύψος του πόντιουμ. Στη συνέχεια ξύνει το πρόσωπό του, ενώ διπλώνει το πόδι του σαν σε χορευτική φιγούρα, με τη διαφορά ότι το σώμα του δείχνει να «πέφτει». Στη συνέχεια -και ενώ ο σέρβος πρόεδρος εξακολουθεί να μιλά, ο κ.Τσίπρας βρίσκει τη λύση για το πρόβλημα «χέρια»: Τα κρύβει στις τσέπες του, σε στάση «πάμε βόλτα» και «σε λίγο θα μπω στο μετρό, οπότε ας προσέχω τους πορτοφολάδες».

tsi5 tsi6 tsi1 tsi2 tsi3 tsi4 tsi7

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Που να τους μαθει ρε παιδια τους καλους τροπους, στις παρεες που εκανε ; ολοι γυφτια ητανε ,δεν εχετε δει φωτογραφια ;

  2. Παλι καλα που δεν εβαλε το δαχτυλο στην μυτη η δεν εξυσε τα απ’αυτα! Μην ειστε αχαριστοι!…!….😭

  3. Το ότι δε το παρεξηγεί κανένας εκτός Ελλάδος και σε κανένα κανάλι του εξωτερικού δεν αναφέρουν τη στάση του στις δημόσιες εμφανίσεις δε σας λέει κάτι; Ψυχάκιας ίσως; Το καλό παιδί της νέας τάξης που παίρνει τις καραμέλες του;

  4. αυτος ειναι προθυπουργος τους γράφει ολους κ ολες στα αρκιδια του!!,!!

  5. Ρε παιδιά το παλληκάρι είναι πρωτοπόρο.΄Ηθελε να αποδείξει ότι μπορεί να είσαι ψεύτης, απατεώνας, ηλίθιος, αγράμματος, γελοίος, νούμερο, ξεφτίλας και όμως να γίνεις πρωθυπουργός. Και τα κατάφερε. Ρισπέκτ.

  6. ΠΟΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΑΙΘΕΝΕΙΣ ΟΥΣΤ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΗΛΙΘΙΕ ΒΛΑΧΑΔΕΡΟ ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ

    1. Για τους ψηφοφόρους του τίποτα εε;;; Είσαι και ανορθόγραφος απ`οτι βλέπω….

Comments are closed.