Με «σπασμένα φρένα» ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για το νταμπλ

Κοινοποίηση:
kalathes_pao

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Προμηθέα, στον πρώτο τελικό της Basket League, στο ΟΑΚΑ. Μπήκε δυνατά από το ξεκίνημα του αγώνα, ξέφυγε στο σκορ και πήρε άνετα τη νίκη με 103-77.

Σήμερα, στις 18:30, στην Πάτρα θα διεξαχθεί ο δεύτερος τελικός. Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ χρειάζεται δύο ακόμα νίκες για να κατακτήσει και το εφετινό πρωτάθλημα. Είναι αποφασισμένος να τελειώσει από νωρίς την υπόθεση-τίτλος, όπως έδειξε στους τρεις ημιτελικούς με το Περιστέρι και στον πρώτο τελικό με τον Προμηθέα. Με «σπασμένα φρένα» τρέχει για να κατακτήσει το νταμπλ.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα στους Over/Under 13,5 πόντους του Νικ Καλάθη έως την έναρξη του δεύτερου τελικού της Basket League Προμηθέας-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.

Ο Νικ Καλάθης είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στα playoffs της Basket League. Στον πρώτο τελικό με τον Προμηθέα έκανε ένα ακόμα double-double, το τέταρτο συνεχόμενο, με 11 πόντους και 13 ασίστ. Στην ημιτελική φάση, κόντρα στο Περιστέρι, σημείωσε 19 πόντους στον πρώτο αγώνα, 14 στο δεύτερο και 11 στον τρίτο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: