Με δύο εκπομπές και… πολλά χιλιάρικα ο Αντώνης Κανάκης στον ΣΚΑΪ

Κοινοποίηση:
kanakis-1

Έκπληξη στα τηλεοπτικά πράγματα προκάλεσε το teaser trailer του «Ράδιο Αρβύλα» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Στο πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα του τελικού του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» ένα βίντεο προανήγγειλε την παρουσία της επιτυχημένης σατυρικής εκπομπής στο κανάλι του Φαλήρου.

Ο Αντώνης Κανάκης αποχώρησε από τον ΑΝΤ1 μετά από 21 χρόνια και όπως είναι λογικό έγινε δέκτης πλήθουςς προτάσεων. Όπως φαίνεται ο ΣΚΑΪ ήταν εκείνος που κατάφερε να αποσπάσει το πολυπόθητο «ναι» του παρουσιαστή από τη Θεσσαλονίκη.

Επίσημες ανακοινώσεις δεν έχουν υπάρξει ακόμη όμως όπως φαίνεται ο Αντώνης Κανάκης θα παίξει σε διπλό ταμπλό.
Όπως ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή «Happy Day» στον ΣΚΑΪ θα δούμε όχι μόνο το Ράδιο Αρβύλα αλλά και την εκπομπή «Βινύλιο» την οποία είδαμε πέρσι στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Αυτό ήταν και το γεγονός που μέτρησε θετικά προκειμένου ο Αντώνης Κανάκης να συμφωνήσει με τον ΣΚΑΪ.

«Τα μηδενικά είναι αρκετά που κλείστηκαν, επιπέδου άλλων εποχών. Αυτό που έπαιξε ρόλο και ο Αντώνης Κανάκης υπέγραψε ήταν οι δυο εκπομπές. Ο Αντώνης ήθελε να πάει σε έναν σταθμό και να κάνει και το Ράδιο Αρβύλα, αλλά και το Βινύλιο, που δε σημείωσε μεγάλη επιτυχία, όπως οι άλλες εκπομπές του αλλά πιστεύει πολύ σε αυτή… Όποιο κανάλι ήθελε και τις δυο εκπομπές, με αυτό θα υπέγραφε. Έτσι έγινε υπέγραψε με τον ΣΚΑΪ τριετές συμβόλαιο, δεν υπάρχει ακόμα ανακοίνωση από το σταθμό. Πριν από τρεις μέρες υπέγραψαν σε χρόνο ρεκόρ και βγήκε χθες το teaserάκι…» ανέφερε η δημοσιογράφος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Γελοιος καραγκιοζης και Ανθελληνας.Μονο για τα λεφτα ο ξεπλενης.Κουβεντα για Μακεδονια και τον κοσμο που πειναει…

  2. ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΜΠΟΛΙΚΟ!!!

  3. Στα αρχηδια μας ρε μ το ξεπλενη θα ασχοληθουμε

Comments are closed.