«Με έκαναν να αισθάνομαι άσχημα για την αλβανική καταγωγή μου, έχω περάσει αρκετές νύχτες στο τμήμα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
toquelfoto1-682x384

«Με έκαναν να αισθάνομαι άσχημα για την καταγωγή μου. Έχω περάσει αρκετές νύχτες στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων».

Τον Toquel φιλοξένησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο “The 2night Show”. Ο γνωστός ράπερ αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, όταν 11 μηνών ήρθε με την οικογένειά του από την Αλβανία, και απάντησε ότι δέχθηκε bullying στο σχολείο για την καταγωγή του.

«Ήρθα στην Ελλάδα 11 μηνών από την Αλβανία και πήγαμε στην Κρήτη με τους γονείς μου. Έχω δεχτεί bullying στο σχολείο για την αλβανική καταγωγή μου. Προσωπικά δεν το αντιμετώπισα σωστά. Έκανα σαν να μην συνέβαινε ποτέ. Είναι άσχημο ένα παιδί να βιώνει bullying για οτιδήποτε, είτε επειδή είναι χοντρό, είτε επειδή είναι άλλο χρώμα, άλλη εθνικότητα, οτιδήποτε. Είναι άσχημο και δεν μπορείς να κρίνεις έναν άνθρωπο, πόσω μάλλον ένα παιδί».

«Με έκαναν να αισθάνομαι άσχημα για την καταγωγή μου. Έχω περάσει αρκετές νύχτες στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων. Με έχει διώξει από το σπίτι του ο πατέρας κάποιου φίλου μου λόγω της καταγωγής μου. Είμαι 23 χρόνια στην Ελλάδα και ακόμα δεν έχω ελληνική ταυτότητα», είπε μεταξύ άλλων ο Toquel.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Αν δεν σου φέρθηκαν καλά οι Έλληνες, Αλβανέ ή Πακιστανέ… να πας στη χώρα σου…
    Και φεύγοντας πάρε και αυτά τα σκουπίδια (τους δημοσιογράφους του κώλου) που με τις συνεντεύξεις τους, δείχνουν πως οι Έλληνες έχουν ρατσισμό…
    Ο συγκεκριμένος Αλβανός στην Ελλάδα ”φτιάχτηκε”… Δεν πήγε Αλβανία να κάνει καριέρα…
    Άιντε μουνόσκυλα του κερατά…

  2. Η κλασική κλάψα των αλλοδαπών κάθε είδους…Εχει καταντήσει αηδία…Για την συγκεκριμένη φάρα,ισχύει αυτό που λένε για τους γάτους,δηλ. ”και γαμούν και σκούζουν”.Εχουν δημιουργήσει ένα σκασμό προβλήματα με την γενική συμπεριφορά τους που είναι συμφεροντολογική,άξεστη,εγκληματική και αχάριστη και μας κατηγορούν για ρατσισμό από πάνω…Αν δεν σας αρέσει,γιατί δεν ξεκολάτε από δώ;Ο δρόμος ανοιχτός και δεν σας κρατάμε…Ξεκουμπίδια λοιπόν…

  3. Μα δεν φταιει αυτος φταιει ο καραγκιοζης με τα τηλεσκουπιδια που παρουσιαζει συνεχως και μας τον μοστραρει φατσα καρτα στην τηλεοραση,μαθημενος τοσα χρονια με τα σκουπιδια που παρουσιαζει!!!

  4. Εγω απ ότι βλεπω αλβανε την φαρα σου εδώ στην ερμη Ελλαδα την εχουν κανει τοση διαφημισει που δεν λεγεται,οι αλβανεζες βίζιτες περιδιαβαινουν καθημερινα στα περιοδικα και τα σαιτς.και όχι μοναχα μας κλέβετε, μας βιαζετε, μας σκοτώνετε,εχετε το θρασος να μας λετε και ρατσιστες κι από πανω.

  5. Αλβανοί: η απόλυτη καταστροφή της Ελλάδας , και επ’ ευκαιρια μια ερώτηση , πως γίνεται ενας αλβανος 70αρης , ειχε έρθει στην ελλαδα πριν 20-23 χρονια να πηγαίνει στο 401 και να κάνει εξετάσεις ?
    ειναι κάτοικος αλβανιας και ερχεται καθε 6 μηνες για να κάνει τσεκαπ και να δει τα παιδιά του που μένουν ελλαδα

  6. Για πες μας νεαρε απο την αλβανια..εσεις δεν βριζετε τους βορειοηπειρωτες καθημερινα,δεν τους κλεβετε,δεν βριζετε την ελλαδα και τους ελληνες…για δες τι γινεται εκει και μετα μιλα.που ησουν οταν κλεβανε περιουσιες χειμαριωτων, γκρεμιζανε τις εκκλησιες μας, κλεβανε περιουσιες,σκοτωνανε οπως και τον ΗΡΩΑ ΚΑΤΣΙΦΑ…τωρα μη μιλας και εξαφανισου…

  7. να πας να τα βαλεις με τους ομοεθνεις σου που εδωσαν ΠΟΛΛΑ δικαιωματα για να δεχθεις και εσυ bullying ….
    μονοι σας εσεις οι Αλβανοι βαλατε τα χερια σας και βγαλατε τα ματια σας, με οτι κανατε οταν πρωτοηρθατε!
    δεν σας φταιει κανεις!
    αν δεν σου αρεσει εδω μπορεις να γυρισεις στην χωρα σου! δεν σε κρατει κανεις με το ζορι εδω!
    δεν ειναι η χωρα σου η Ελλαδα οποτε, μιας και εισαι ξενος, η δικη σου πατριδα ειναι υποχρεωμενη να σε δεχθει πισω αν ζητησεις να πας εκει….
    γενικως, οποιου ξενου δεν του αρεσει η ζωη εδω, μπορει να ανοιξει την πορτα και να φυγει!
    τραβα πισω στον Μπερισα να ζεις καλυτερα!

  8. και καλα αυτο το γλειφυτζουρι με τον ρατσισμο…ολα τα αλβανα ,αλλα και ολοι οι υπολοιποι λαθρομεταναστες δεν λενε και τιποτα αλλο…κακοι ελληνες,ρατσιστες,φασιστες,κτλ….και ολοι μενουν εδω ,και ολοι θελουν να παρουν υπηκοοτητα…καλα ο αρναου ενα σωστο ατομο που να εχει κατι νορμαλ ναπει η’ να κανει ,εχει χρονια να καλεσει…απο τα τρειλερ που βλεπω…κλασικη η ερωτηση του..(εχεις υποστει ρατσισμο στην ελλαδα?)

  9. Όλοι έχετε περάσει άσχημα στην Ελλάδα αλλά δεν βλέπω κανέναν να μαγκουφιαζετε να φύγει. Αθ στα τσακιδια.

  10. Eμαθαν οτι γαμ!@#τε και πλακωσαν και οι γυφτοι .,.,.,

    Το καθε αλβαναριο εβγαλε γλωσσα και απαιτει ….τραβα στον μπερισα να διεκδικησεις αυτα που σου αξιζουν ..

    1. Όλοι έχετε περάσει άσχημα στην Ελλάδα αλλά δεν βλέπω κανέναν να μαγκουφιαζετε να φύγει. Αθ στα τσακιδια.

  11. Γιατί δεν πας στην Αλβανία να αισθάνεσαι άνετα;

  12. Μεγάλο πράγμα το DNA αλβανέ πολύ μεγάλο, μπορεί να γεννήθηκες στην Κρήτη, αλλά οι γονείς σου σε μεγάλωσαν όπως έζησαν αυτοί στην Αλβανία, γαλουχήθηκες από αλβανικές παραδόσεις, ήθη και έθιμα. Ήμασταν μια ήσυχη χώρα χωρίς πολλές κλεψιές, απατεωνιές, δολοφονίες. Ζούσαμε ήσυχα, με ανοιχτά παράθυρα και ξεκλείδωτες πόρτες, με την γειτονιά να προσέχει το σπίτι του άλλου. Μέχρι που ήρθαν τα αποβράσματα από την χώρα σου, μαζί με τους γονείς σου. Δέξου λοιπόν την κατακραυγή των Ελλήνων μιας και εσύ ανήκεις στα σιχάματα του κόσμου. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  13. Βεβαια δεν ειναι σωστο ενα παιδι να δεχεται bullying, αλλα η συγγεκριμενη καταγωγη δυστυχως εχει δωσει σε πολυ κοντινα διαστηματα, πολυ κακα παραδειγματα ελεεινης συμπεριφορας, οπως δολοφονιων, ληστειων, εμποριου ναρκωτικων και δεν συμαζευεται, αρα οταν καποιοι αντιμετωπιζουν τους Αλβανους μα καχυποψια ειναι δικαιολογιμενοι, διοτι αυτοι με τις πραξεις τους εδοσαν δικαιωματα!!!!!!

Comments are closed.