Με Αλεξίεφ ο Ολυμπιακός για το πρώτο βήμα τίτλου

Κοινοποίηση:
Αλεξίεφ - Ολυμπιακός

Με τις ιδανικότερες των προϋποθέσεων ολοκλήρωσε η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού την προετοιμασία της ενόψει του πρώτου τλεικού των πλέι – οφ απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν το απόγευμα της Παρασκευής (03/05) στο Ρέντη τον «Δικέφαλο» του Βορρά και θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στη διάθεση του Φερνάντο Μπενίτεθ Μουνιόθ βρίσκεται ξανά ο Τόντορ Αλεξίεφ, ο οποίος είχε μείνει εκτός στα τελευταία ματς, ωστόσο, προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και είναι και εκείνος πανέτοιμος να βοηθήσει τους Πειραιώτες.

H oμάδα του Φερνάντο Μπενίτε θέλει να διατηρήσει τα σκήπτρα της και να κατακτήσει και φέτος τον τίτλο του πρωταθλήματος, έχοντας τον κόσμο τηςε στο πλευρό της  για το 1-0 στη σειρά των τελικών.

Στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Junior.

Tα εισιτήρια της αναμέτρησης κοστίζουν 5€ & 10€ και θα διατίθενται την Παρασκευή (3/5) από τα γραφεία του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. στην Πλατεία Αλεξάνδρας και ώρες 10:00:16:00 και από τις 17:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα, από το εκδοτήριο του Κλειστού Γυμναστηρίου Ρέντη.

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Νίκος Σμαραγδής, Τόντορ Αλεξίεφ, Γιώργος Παπαλεξίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: