Μετ’ εμποδίων οι αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα – Εκτός λειτουργίας η ηλεκτρονική πλατφόρμα

Κοινοποίηση:
merisma

Προβλήματα παρουσιάζει εδώ και αρκετές ώρες η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή των αιτήσεων για το κοινωνικό μέρισμα 2018. Η πλατφόρμα άνοιξε το βράδυ της Παρασκευής αλλά φαίνεται ότι δεν μπορεί να “σηκώσει” τον όγκο των επισκεπτών.

 

Πολλοί ενδιαφερόμενοι μπαίνουν στο www.koinonikomerisma.gr για να κάνουν την αίτηση, όμως, η εφαρμογή παραμένει εκτός λειτουργίας για αρκετές ώρες.Το υπουργείο Εργασίας καλούσε τον κόσμο να μπει στην πλατφόρμα για το κοινωνικό μέρισμα. Και η Έφη Αχτσιόγλου ανακοίνωσε το άνοιγμα της πλατφόρμας μέσω του facebook.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΚΆΊ ΜΈΤΆ ΆΠΌΡΌΎΝ ΚΆΠΌΊΌΊ,ΓΊΆΤΊ ΜΈΡΊΚΌΊ ΞΈΝΌΊ ΜΆΣ ΘΈΏΡΌΎΝ ΤΡΊΤΌΚΌΣΜΊΚΌΎΣ! “ΈΛΛΆΔΊΣΤΆΝ 2018!”…

  2. Οι άνθρωποι είναι αστείοι. Κάθε φορά η ίδια ιστορία. Ξεκινά η υποβολή των δηλώσεων το σύστημα καταρρέει. Ξεκινά η διαδικασία για την υποβολή των αιτήσεων για το Κοινωνικό -ο Θεός να το κάνει- Μέρισμα, όλοι μας φτύνουμε αίμα. Εκατομμύρια χαμένες εργατώρες, εφιαλτική η σχέση πελατών με τα λογιστικά γραφεία που τους εξυπηρετούν, σ΄ένα γαϊτανάκι μεταθέσεως των ευθυνών. Αν καλέσετε το Taxisnet δεν υπάρχει κανείς υπεύθυνος να πει τι συμβαίνει για να μην αναφερθούμε στην περίππτωση που ενώ το σύστημα είναι πεσμένο σε διαβεβαιώνουν ότι όλα λειτουργούν κανονικά και σε προτρέπουν ν’ αλλάξεις web browser γιατί αυτός που έχεις δεν συνεργάζεται με το σύστημα.

Comments are closed.