Μετά τον τελικό Κυπέλλου οι αποφάσεις για τον Βαλβέρδε

Κοινοποίηση:
Ερνέστο Βαλβέρδε

Θέμα τεχνικής ηγεσίας επανέφερε στην Μπαρτσελόνα ο άδοξςο αποκλεισμός από την Λίβερπουλ και ιδιαίτερα ο τρόπος με το οποίο ήρθε αυτό το πικρό 4-0 στο «Άνφιλντ».

Παρά το γεογνός ότι ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού μόλις τον περαμένο Φεβρουάριο είχε υπογράψει την επέκταση της συνεργασίας του με τους πρωταθλητές Ισπανίας, εντούτοις, ο δεύτερος συνεχόμενος οδυνηρός αποκλειμός σε νοκ άουτ αγώνες του Champions League, μετά το περυσινό … κάζο από την Ρόμα, έβαλε τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα ξανά σε σκέψεις.

Σύμφωνα με τη Marca, η τύχη του «Τσινγκούρι» θα αποφασιστεί μετά τον τελικό Κυπέλλου απέναντι στη Βαλένθια στις 25 Μαΐου, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα κριθεί από το αποτέλεσμα του αγώνα. Δηλαδή είναι πιθανό ακόμη κι αν κατακτηθεί το νταμπλ, να υπάρχει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Ο Βαλβέρδε εξακολουθεί να έχει τη στήριξη στις τάξεις του κλαμπ και στα αποδυτήρια, ωστόσο κανείς δεν βγαίνει από τη διοίκηση να διαψεύσει τις φήμες και να διαβεβαιώσει πως δεν υπάρχει αλλαγή προπονητή.

Σε περίπτωση λύσης της συνεργασίας, ήδη ακούγονται διάφορα ονόματα, από τον Έρικ Τεν Χάαγκ του Άγιαξ, μέχρι τον Ρόναλντ Κούμαν της εθνικής Ολλανδίας, αλλά και τον… Τσάβι, που μόλις κρέμασε τα παπούτσια του για να ασχοληθεί με την προπονητική.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: