Μενδώνη-Παναγιωταρέα: Το «ζευγαράκι» της… Μπουμπουλίνας ταξίδεψε στο Παρίσι με 6.000 ευρώ! (ΕΓΓΡΑΦΑ)

Κοινοποίηση:
egrafo_logo

Ότι είναι κολλητές, αυτό δεν αμφισβητείται από κανέναν. Αλλά, σε κάθε ταξίδι να είναι «αχώριστες», είναι πολύ περίεργο. Αναφερόμαστε φυσικά στο δίδυμο της «Μπουμπουλίνας», την Λίνα Μενδώνη και την Άννα Παναγιωταρέα, οι οποίες πηγαίνουν χεράκι – χεράκι σχεδόν σε όλα τα ταξίδια του υπουργείου Πολιτισμού στο εξωτερικό.

Θυμίζουμε πως τα ελληνικά ΜΜΕ πριν από λίγο καιρό, βούιξαν, όταν έγινε γνωστό πως δείπνησαν με νεανική παρέα στις ΗΠΑ, σε διάσημο εστιατόριο.

Τώρα, το αχώριστο ζευγάρι του υπουργείου Πολιτισμού, ταξίδεψε στο Παρίσι όπου η Λίνα Μενδώνη, απένειμε το βραβείο «Μελίνα Μερκούρη» στην περιβαλλοντική οργάνωση Instituto do Patrimonio Cultural του Πράσινου Ακρωτηρίου, σε μία λαμπρή τελετή στο εμβληματικό κτίριο της UNESCO στο Παρίσι…

Κατ’ αρχήν και σύμφωνα με όσα ανέφερε η σχετική απόφαση στην διαύγεια, την οποία υπέγραψε η ίδια η Μενδώνη «Εγκρίνουμε τη μετάβαση και παραμονή στο Παρίσι και τις Βρυξέλλες, της κ. Λίνας Μενδώνη, Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού και των κ. Άννας Τριανταφύλλου-Παναγιωταρέα, Ειδικής Συμβούλου της Υπουργού για θέματα επικοινωνίας και Αδαμαντίας Κλώτσα, Διπλωματικής Συμβούλου, αποσπασμένης από το ΥΠ.ΕΞ. στο Πολιτικό Γραφείο της Υπουργού…».

Και πάμε στο ψητό. Στο κόστος αυτού του ταξιδιού: 5.950 ευρώ!

Ωστόσο, έχει ιδιαίτερη σημασία να αναφέρουμε τα εξής:

  • Η ημερήσια αποζημίωση ορίστηκε στα 800 ευρώ.
  • Η αξία των αεροπορικών εισιτηρίων και του τρένου στα 2.000 ευρώ!
  • Η δαπάνη διανυκτερεύσεων της Μενδώνη στα 1.090,00 ευρώ. Όπως έγινε γνωστό, η Παναγιωταρέα θα μείνει… αλλού.

eggrafo_1

 

eggrafo_2

 

eggrafo_3

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ(ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΑΝΗ) ΚΑΙ ΣΙΑ…Α ΝΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ,ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΣΑ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ!ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ!

  2. Ζητω η ΝΔ! Πληρωνε μ@@@κα Ελληνα τα ταξιδια για τις κλαπατσες

  3. Α ρε Ελλαδάρα κάτι κουμάσια που ταίζεις.
    Η πλάκα είναι ότι αν το είχαν παλιά τίποτε Σιρυζαίοι θα είχε βουίξει το σύμπαν.Τώρα μόνο από το Μακελειό τα μαθαίνουμε αυτά.Μούγκα οι άλλοι.Μα όλοι τους κονομάνε και τα θάβουν.

  4. Αδυνατω να πιστεψω οτι ενα εισιτηριο Athens-Raris-Athens κοστιζει αυτη την νεκρη εποχη 1.000 Ευρω!..
    Εισιτηριο San Francisco-Athens- SanFrancisco ,για τα Χριστουγεννα 1.800 $!..
    Οι κ. Τραμπακουλα φαινεται οτι ταξιδευουν σε Α θεση, αφου ειναι “τζαμπα” ,για να μην κουρασθουν ,και 800 Ευρω ,για να φανε σε εστιατορια πολυτελειας!.Μ@@@ Ελληνικε λαε,που σε δουλευουν.
    Σημειωνω οτι η Αννουλα ειναι Καθηγητρια (!)ΜΜΕ του ΑΠΘ,συνταξιουχα.Να μας πει (ΓΛΚ) ποσα εισπραττει και ,αν το δηλωσε στο ΓΛΚ?

  5. από την πρώτη στιγμή έκανε μπαμ ότι είναι λεσβιάρες!

  6. ζητω η Ελλαδα. ζητω η ΝΔ!!!!
    Μονο οι αριστοι πανε μπροστα. Οταν βγαινει η ΝΔ η Παναγιωταρεα αυτοματως γινεται αριστη……

Comments are closed.