Μεγάλος μάγκας ο Καρράς: Ποια η σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς

Κοινοποίηση:
karras

Ποια η σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς του Βασίλη Καρρά;

Στέγη Καλλιτεχνών Βορείου Ελλάδος «Βασίλης Καρράς». Αυτή θα είναι η ονομασία του ζεστού σπιτιού που από το Σεπτέμβριο θα αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά, χάρη στην συγκινητική πρωτοβουλία του Βασίλη Καρρά.

Ο Βασίλης Καρράς, όμως, δεν θα είναι μόνος του σε αυτή την προσπάθεια. Το Σεπτέμβρη, μετά το τέλος των καλοκαιρινών τους διακοπών, έχε δώσει ραντεβού στη Θεσσαλονίκη με τον Αντώνη Ρέμο, την Πάολα και τη Μελίνα Ασλανίδου αλλά και άλλους καλλιτέχνες οι οποίοι θα συμμετέχουν στη δημιουργία αυτής της στέγης.

Παράλληλα, ο Βασίλης Καρράς ετοιμάζεται να εκδώσει το πρώτο του βιβλίο με ανέκδοτους στίχους, αγαπημένα τραγούδια του και μια ηχογραφημένη συνέντευξή του.

Τα έσοδα θα διατεθούν για τη δημιουργία του κοινωφελούς ιδρύματος που αποτελεί όνειρο ζωής για τον καλλιτέχνη. Αθόρυβα, αλλά μεθοδικά, ο καλλιτέχνης ετοιμάζει στη Θεσσαλονίκη τη Στέγη για τους καλλιτέχνες που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, ενώ σύντομα θα κάνει και τις σχετικές ανακοινώσεις.

Η ιδέα προήλθε από τον δημοφιλή τραγουδιστή. Βλέποντας συναδέλφους του, παλιούς συνεργάτες του, να βρίσκονται σε δύσκολη θέση και να μην μπορούν να συντηρηθούν, να μην μπορούν να πληρώσουν το νοίκι, να μην έχουν να φάνε, αποφάσισε να μην καθίσει με σταυρωμένα χέρια, αλλά να βοηθήσει.

Στόχος, λοιπόν, είναι να δημιουργηθεί ένας χώρος στον οποίο θα βρίσκουν στέγη άνθρωποι οι οποίοι προέρχονται από τον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά ταυτόχρονα θα μπορούν και να απασχολούνται δημιουργικά.

Πέρα από τη στέγασή τους, επιθυμία του Βασίλη Καρρά είναι να δημιουργηθεί και ένα εργαστήριο εκμάθησης μουσικής, ώστε και οι νεότεροι να μπορούν να μαθαίνουν, αλλά και οι φιλοξενούμενοι να έχουν κάποια έσοδα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Μπραβο pitbul ετσι ειναι για να τα εχουν καλα με τους προδοτες δεν αντεδρασαν και αυτοι το ιδιο ειναι αυτοι οι ανθρωποι για βοηθεια;

  2. Απο τη μια μερια ειναι καλο, απο την αλλη εκει που επρεπε να φανουν οι Μακεδόνες ηθοποιοί και τραγουδιστες ηταν να παρουν ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ αποντες ΟΛΟΙ οτι σκατα και να κανουν τωρα θα το εχουν στην πλατη και μετα θανατον

Comments are closed.